Skip to main content
test
Terveyskeskushammaslääkäri - Viitasaaren kaupunki

Arvoisa hammaslääkäri!

Etsimme hammaslääkäriä sijaisuuteen Pihtiputaan hammashoitolaan lyhyeksi tai vaikka pidemmäksikin aikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 4859,37e/kk. Lisäksi vuoden 2022 loppuun asti maksamme uusille työntekijöille rekrytointilisää 300€/kk vähintään neljän kuukauden mittaisista työsuhteista.

Pihtipudas sijaitsee 4-tien varressa Oulusta 200 km etelään ja Jyväskylästä 140 km pohjoiseen. Hammashoitolan tilat ovat valmistuneet 2017 ja sisäilmaltaan erinomaisessa kunnossa. Hammashoitolassa työskentelee lisäksesi toinen kokenut hammaslääkäri sekä kaksi suuhygienistiä ja hammashoitajia. Meillä on hyvät resurssit totetuttaa ennaltaehkäisevää ja suun sairauksien varhaisvaiheen hammashoitoa.

Jätä hakemusta tai soittele p. 0405434169/ Suun terveydenhuollon esimies Saana Kaisanlahti ja kerron lisää!


Terveyskeskushammaslääkärin toimeen valittavan tulee olla Suomessa laillistettu hammaslääketieteen lisensiaatti. Valinnassa voidaan huomioida Valviran laillistamispäätöstä odottavat hammaslääketieteen lisensiaattitutkinnon suorittaneet hammaslääkärit.
Edellytämme hakijoilta erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, joka tulee esittää todistuksella, mikäli äidinkielenä ei ole suomi. Toimessa edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Koeaika määräytyy työsuhteen keston mukaan.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Suun terveydenhuollon esimies Saana Kaisanlahti, saana.kaisanlahti@viitasaari.fi

Lisätietoja

Viitasaaren kaupunki, Perusturva, Hammashuolto Pihtipudas

Pihtipudas on n. 4000 asukkaan kokoinen maailman parhaalla pysähdyspaikalla pohjoisessa Keski-Suomessa. Pihtiputaalta on hyvät julkiset kulkuyhteydet pohjoiseen ja etelään.

Viitasaaren kaupunki muodostaa yhdessä Pihtiputaan kunnan kanssa perusturvan osalta yhteistoiminta-alueen, Wiitaunionin.


Osoite: Provastintie 1, 44800 Pihtipudas

Rekommenderade jobb