Skip to main content
test
Terveyskeskushammaslääkäri - Sallan kunta

Hammaslääkärin viransijaisuus alkaen syyskuulta 2022 ja kesto ainakin joulukuun 2022 loppuun. Toimi tulee mahdollisesti hakuun tammikuun alusta 2023 ja jos tulet suorittamaan käytännön harjoittelua voit suorittaa sen loppuun.

Koko kunnan väestö kuuluu hoidon piiriin. Työtehtäviin kuuluvat terveyskeskushammaslääkärin tehtävät. Mahdollisuus on myös tehdä oikomishoitoa, kirurgiaa ja protetiikkaa. Hoitolassamme käy oikomishoidon ja kirurgian erikoishammaslääkäri muutaman kerran vuodessa. Käytössämme on Lifecare potilastietojärjestelmä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Viransijaisuuden palkkaus ja muut ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n, lääkärisopimuksen ja paikallisen sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja. Viransijaisuuteen valitun on esitettävä ennen työn aloittamista alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.salla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava hammaslääkäri Maarit Tervo, puh. 0405199337, maarit.tervo@salla.fi tai hammaslääkäri Anniina Olkkonen puh.0401839263, anniina.olkkonen@salla.fi

Lisätietoja

Sallan kunta, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Perusterveydenhuolto, Suun terveydenhuolto

Saako jo aamuinen työmatkasi stressikäyrän kohoamaan? Sallassa ei tarvitse juosta seuraavaan junaan, koska niiden kolkutus ei ole enää vuosiin erämaan hiljaisuutta häirinnyt. Eikä tarvitse jonotella liikennevaloissakaan, sillä täältä ei löydy ainuttakaan värivalotolppaa. Sen sijaan erämaata piisaa. Jokaista asukasta kohden yli neliökilometri, jonka tosin joutuu jakamaan parin poron kanssa.

Turvallisessa lintukodossa on hyvä myös pienempien asukkaiden kasvaa päiväkoti – ja kouluryhmissä, joissa kaikki tuntevat toisensa (välillä liiankin hyvin). Katto löytyy pään päälle etelän hintoihin verrattuna puoli-ilmaiseksi. Työnteolla tienattuna ropoja ei tarvitse kiikuttaa yksityisvastaanotoille, sillä täällä keskellä ei mitään myös julkinen hoitotakuu pelaa (eikä niitä yksityisvastaanottoja ole liiemmälti katukuvassa näkynytkään).

Asukkaitten terveyttä edistää (tai edistäisi jos muistaisi lähteä ulos, kun kotonakin on niin mukava olla) myös 160 km latuverkosto, yli 300 km patikkareittejä, monipuoliset ja hyvin hoidetut laskettelurinteet, keilahalli, liikuntakeskus, jäähalli sekä tutkitusti Euroopan puhtain ilma ( ilmaa nyt ainakin yleensä muistaa hengittää).

Kulttuurin nälkään saa tyydytystä paikkakunnan omaperäisissä tapahtumissa ja toisen maailmansodan aidoille taistelukentille sijoittuvassa museossa. Erämaahan erakoitumista ehkäistäkseen voi käydä ihmettelemässä kansainvälistä meininkiä kivenheiton päässä sijaitsevassa Sallan matkailukeskuksessa. Venäjän eksotiikkaakin on tarjolla vain 20 km päässä (raja on parasta ylittää virallisesti Sallan kansainvälisen rajanylityspaikan kautta, jossei pitempi täysihoitoloma naapurimaassa houkuttele).

Jos sinäkin haluat vaihtaa hektisen paikasta toiseen säntäilyn astetta rennompaan lappilaiseen elämänmenoon, niin laitahan hakemus vetämään osoitteella Salla- in the middle of nowhere®

P.s. Sinä, joka olet jo omaksunut sallalaisen rennon elämänasenteen tai imenyt sen jo äidinmaidossa, et varmaankaan halua luopua siitä - hakemuksia tähän huippuhommaan odotellaan myös paikallisilta ;)


Osoite: Jungintie 3, 98900 Salla

Rekommenderade jobb