Skip to main content
test

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettavana hammas-lääkärin viransijaisuus ajalle 29.8.2022-7.5.2023. Viran sijoituspaikka on virkasuhteen alkaessa terveyden ja sairaanhoidon tulosalueella suun terveydenhuollon yksikössä. Viransijaisuuden sijoituspaikka on Pyhäjoki, erikseen sovittaessa voi osan viikosta tehdä Raahessa.

Suun terveydenhuollossa on 20 hammaslääkärin virkaa, joihin sisältyy oikomishoidon erikoishammaslääkäreitä sekä protetiikan ja pedo-dontian erikoishammaslääkärit. Henkilöstöä on hieman alle 60. Käytössämme on suukirurgin ja parodontologin palveluita. Potilas-tietojärjestelmä on LifeCare ja digitaaliset kuvantamisjärjestelmät ovat Romexis sekä Nealink.

Kelpoisuusehtona viransijaisuudessa on hammaslääkärin koulutus. Otamme huomioon myös syventävän vaiheen hammaslääketieteen opiskelijat ja osa-aikaisuudesta kiinnostuneet. Arvostamme moni-puolista kliinistä osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Noudatamme viran täytössä kolmen (3) kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Täytämme viransijaisuuden ennen hakuajan päättymistä heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.ras.fi
https://www.esitteemme.fi/raahen-seudun-hyvinvointikuntayhtyma/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa ensisijaisesti ylihammaslääkäri Eija Apuli, p. 040 135 7740, 10.6.-23.6.2022, 4.7.2022 tai 1.8.-12.8.2022.
Muina aikoina Pem Ritva Leskinen p. 040 135 7741.
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi

Lisätietoja

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 33.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä on savuton työpaikka.


Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe
Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb