Skip to main content
test
terveyskeskushammaslääkäri - Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymässä on haettavana

TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIN toimi

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä muodostuu Harjavallan ja Kokemäen kaupungeista sekä Nakkilan ja Eurajoen kunnista. Väestöpohja on n. 30 000 asukasta.

Haemme terveyskeskushammaslääkäriä kuntayhtymän palvelukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työpaikan sijoituspaikka on ensisijaisesti Nakkilan ja Harjavallan hammashoitolassa. Kuntayhtymä on savuton työpaikka.

Edellytämme vähintään hammaslääkärin tutkintoa. Kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus ja työtodistukset on esitettävä haastattelun yhteydessä. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Muut tiedot:
Pyydämme hakijoita toimittamaan hakemuksensa ja cv:n sähköisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi 31.8.2022 klo 15.00 mennessä.

Toimeen valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista.

Tehtäväkohtainen palkka 4635,12 €/kk. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Toimessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitulta vaaditaan tartuntalain 48 § mukainen rokotesuoja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylihammaslääkäri
Katri Niinisaari-Kangasperko
p. 044-4503187
vs. osastonhoitaja
Johanna Lehtinen
p. 044-4503189

Lisätietoja

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveydenhuollon avopalvelut, Suun terveydenhuolto

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä muodostuu Harjavallan ja Kokemäen kaupungeista sekä Nakkilan ja Eurajoen kunnista. Väestöpohja on n. 30 000 asukasta.


Osoite: Koulukatu 2, 29200 Harjavalta

Rekommenderade jobb