test

Terveyskeskushammaslääkäri, Heinola

Hakuaika päättyy  26.2.2023 23:59

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIÄ vakituiseen työsuhteeseen Heinolan hammashoitolaan.

Tule vireään ja osaavaan joukkoomme kehittämään tuloksellista ja korkeanlaatuista suun terveydenhuoltoa. Työmme on monipuolista. Annamme asiakkaillemme yksilöllistä ystävällistä palvelua ja hellävaraista hoitoa lapsista vanhuksiin. Terveyskeskuksessamme on käytössä LifeCare-potilastietojärjestelmä.

Heinolan hammashoitolassa on oma PTG:n ja kallolateraalin kuvausmahdollisuus. Hoitohuoneita on 14. Meillä on myös mahdollisuus mm. suukirurgian lähikonsultointiin ja hoitoon lähettämiseen sekä oikomishoidon erikoishammaslääkärin konsultaatioon. Jonoja hammashoitoon ei ole. Ilta- ja viikonloppupäivystys meillä on ulkoistettu.

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana mm. Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Tuemme kouluttautumista monin eri tavoin ja meillä on hyvät mahdollisuudet osallistua työnkiertoon. Virkistäytymiseen voit hyödyntää monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut, kuntotestit ja hyvinvointivalmennukset. Tarjoamme työntekijöille vuosittain 400€ :n arvosta kulttuuri- ja liikuntaseteleitä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Myös lähiaikoina valmistuvat huomioidaan haussa. Tehtävässä tarvitset myös tartuntatautilain 48§:n mukaisen rokotussuojan.

Arvostamme aiempaa työkokemusta terveyskeskushammaslääkärin tehtävistä, asiakaskeskeistä työskentelytapaa, itsenäistä päätöksentekokykyä ja muutoskyvykkyyttä. Lisäksi huomioimme erityisesti kiinnostuksen, kokemuksen ja halun perehtyä protetiikkaan.

Toivomme Sinulta korkean ammattitaidon lisäksi joustavuutta, positiivista työotetta, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Haluamme Sinun olevan tiimipelaaja, joka osaa toimia moniammatillisessa työyhteisössä.

Tervetuloa hyväntuuliseen ja ammattitaitoiseen työyhteisöömme!

Ylihammaslääkäri Marina Issajev
puh. 050 523 9320
marina.issajev@paijatha.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Meillä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä (Päijät-Sote) työskentelee noin 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana ihmisten arjessa silloin, kun meitä tarvitaan. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tutustu työnantajaan