Haluatko työskennellä monipuolisesti kannustavassa ja innovatiivisessa työympäristössä?

Karviaisessa on haettavana määräaikainen terveyskeskushammaslääkärin virka ajanjaksolle 1.10.2021-31.5.2022 Karkkilan hammashoitolassa uudistetuissa tiloissa.

Perusturvakuntayhtymä Karviainen tarjoaa sosiaali- ja terveyspalveluja Vihdin ja Karkkilan kuntien alueella. Alue sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, pääkaupunkiseudun läheisyydessä. Karviaisten suun terveydenhuollossa työskentelee 12 hammaslääkäriä sekä lisäksi pedodontti, ortodontti ja apukirurgi. Käytössämme on WinHit-potilastietojärjestelmä.

Arvostamme hyviä ihmissuhdetaitoja, itsenäistä työotetta, yhteistyökykyä ja kehittymishalukkuutta.
Kelpoisuusehdot: Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.
Työaika: 38,25 t/vko
Palkka määräytyy LS:n mukaisesti. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja lääkärisopimuksen mukaisesti. Noudatamme KVTES:n mukaista koeaikaa.

Sijaisuus alkaa 1.10.2021 tai sopimuksen mukaan.
Työsuhteen alkaessa työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja.

Haastattelut järjestetään etänä, ja haastatteluun voidaan kutsua jo hakuajan aikana. Haastatteluun kutsutulle lähetetään linkki haastattelua varten. Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hakemus tulee jättää 30.9.2021 mennessä www.kuntarekry.fi kautta tai johtavalle hammaslääkärille.

Lisätietoja

https://karviainen.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava hammaslääkäri (vs.) Teresa Pelkonen puh. 044 042 1631, teresa.pelkonen@karviainen.fi

Lisätietoja

Perusturvakuntayhtymä Karviainen, Terveyspalvelut, Terveyspalvelukeskus, Suun terveydenhuolto

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 37 900 asukasta. Henkilökuntaa kuntayhtymän eri tehtävissä on n. 550 henkilöä.


Osoite: Huhdintie 23-25, 03600 Karkkila
Perusturvakuntayhtymä Karviainen - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb