Terveyskeskushammaslääkäri, Keitele

Viihdytkö työympäristössä, jossa luonnonläheisyys ja positiivinen paikallinen identiteetti yhdistyvät nykyaikaiseen terveydenhuoltoon?

Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin perusterveydenhuollon liikelaitoksessa (Kysteri) on haettavana terveyskeskushammaslääkärin virka. Tehtävä sijoittuu Nilakan palveluyksikköön, Keiteleen terveysasemalle. Virka on 100 % työajalla, mutta sopimuksen mukaan myös osa-aikaisuus voi tulla kyseeseen.

Kysterin suun terveydenhuollossa työskentelee noin 35 suun terveydenhuollon ammattilaista. Potilastietojärjestelmänä on WinHIT, ja käytössä on digitaalinen hammasröntgenkuvaus, Vista Scan, Romexis.

Tarjoamme mielekkään työnkuvan lisäksi hyvän perehdytyksen sekä mukavat työkaverit moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Toivomme valittavalta henkilöltä innostusta ja halua kehittää Keiteleen hammashoitoa sekä erinomaisia yhteistyötaitoja moniammatillisessa työyhteisössä. Palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukaisesti.

Virkaan valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Viran täyttämisessä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Keiteleen terveysasema
Sairaalatie 1
72600 Keitele

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/web/kysteri/nilakka/keitele

Tutustu työnantajaan

Haku tehtävään tapahtuu ensisijaisesti ilmoituksessa olevan linkin kautta sähköisesti. Lisätietoja virasta antaa vastaava hammaslääkäri Kati Eränen, puh. 044 717 1047, kati.eranen(at)kuh.fi tai varavastaava Marjo Hakulinen, puh. 044 717 1355, marjo.hakulinen(at)kuh.fi

Perusterveydenhuollon ja vanhusten laitoshoidon liikelaitos Kysteri
Osoite: Sairaalatie 1, 72600 Keitele

Kysteri on Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yksi palvelualue, jonka tehtävänä on järjestää seitsemän pohjoissavolaisen kunnan perusterveydenhuolto ja vanhusten laitoshoito. Alueella asuu noin 25 000 asukasta. Henkilökunnan määrä on noin 350 henkilöä. Tule ja viihdy Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin Kysterissä!