test

Terveyskeskushammaslääkäri, Kirkkonummi

Ansök senast  10.12.2023 15:45

Haemme osaavaan ja innostuneeseen joukkomme terveyskeskushammaslääkäriä kehittämään kanssamme tulevaisuuden suun terveydenhuoltoa. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn hyvässä työyhteisössä uudessa hyvinvointikeskuksessa. Meillä on mukava työilmapiiri ja loistava työporukka!

Arvostamme kliinisen työkokemuksen lisäksi positiivista ja aktiivista työotetta, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä yhteistyötaitoja.

-Onko sinulla erityisalakohtaista osaamista tai kiinnostusta? Hienoa! Pyrimme räätälöimään työnkuvan sinua kiinnostavaksi!
-Tarvitseeko potilas kuitenkin erikoishammaslääkäriä? Meillä on käytössämme Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen suun erikoishammashoidon yksikön palvelut!
-Haluatko mennä kurssille? Mahtavaa! Tuemme täydennyskouluttautumista ja ammattitaidon kehittämistä!
-Potilastietojärjestelmämme on Lifecare.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin

Työn aloitus 2.1.2024 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu hammaslääkäri

Tehtävässä edellytetään hyvää suomen tai ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa ja tyydyttävää suullista ja kirjallista ruotsin tai suomen kielen taitoa

Työpaikan nimi ja osoite: Suun terveydenhuollon lounainen alue, Kirkkonummen hyvinvointikeskus, Jokiniityntie 2, 02400 Kirkkonummi
Työaika: osa-aikatyö 80% (n. 30 h / vko). Haettava tehtävä on vakinainen ja työsuhteinen.
Tehtävässä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.
Hakemukset pyydetään lähettämään 10.12.2023 mennessä Kuntarekryn sähköisen lomakkeen kautta.


Läs mer

http://www.luvn.fi

Lisätiedot:
Lounaisen alueen ylihammaslääkäri Antti Rissanen p. 040-5089157

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Västra Nylands välfärdsområde ordnar social- och hälsovård, räddningsväsendets tjänster samt elevhälsans psykolog- och kuratorstjänster från 1.1.2023 för invånarna i Esbo, Grankulla, Hangö, Högfors, Ingå, Kyrkslätt, Lojo, Raseborg, Sjundeå och Vichtis.

Läs om arbetsgivare