Skip to main content
test
Terveyskeskushammaslääkäri - Porin kaupunki

Porin perusturva tukee hyvinvointia ja terveyttä Porin, Ulvilan, Merikarvian alueella. Asukkaita on alueellamme 100 000.

Suun terveydenhuollossa työtilat ja välineet ovat nykyaikaisia ja työ ihmisläheistä. Meillä voit tehdä töitä monipuolisesti sekä vaikuttaa työsi sisältöön ja työaikaan. Tule uudistuvaan ja mukavahenkiseen työyhteisöömme kehittämään taitojasi. Meillä on käytössä ns. Kerralla kuntoon -toimintamallin yhdessä hoitolassa, mikä mahdollistaa kokonaisvaltaisen ja kiireettömän työskentelyn potilaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Panostamme perehdytykseen, kannustamme koulutukseen sekä järjestämme kokeneen kollegan tuen. Terveyden edistäminen on vahvuutemme ja olemmekin onnistuneet luomaan myönteisen kehityksen porilaisten lasten ja nuorten suunterveydessä. Meiltä saat terveyttä ja voimavaroja edistäviä henkilöstöetuja.

Haemme nyt kehittyvään työyhteisöömme kahta terveyskeskushammaslääkäriä. Toinen paikka täytetään heti ja toisen paikan osalta työ alkaa 1.8.2022.

Virkojen sijoituspaikka on Perusturvan toiminta-alueella. Vuoden 2023 alusta virat siirtyvät Satakunnan hyvinvointialueelle. Teemme kiinteää yhteistyötä Turun yliopiston kanssa ja toimimme opetusterveyskeskuksena.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetty oikeus harjoittaa hammaslääkärin ammattia itsenäisesti laillistettuna ammattihenkilönä. Edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, innostunutta työotetta sekä kehittämis- ja tiimityöskentelytaitoja.

Vaaditut todistukset: kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Täytä sähköinen hakemus josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupunki/HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava ylihammaslääkäri Katja Lepistö p. 044 701 3413, katja.lepisto@porinperusturva.fi

Lisätietoja

Porin kaupunki, Perusturva, Terveys- ja sairaalapalvelut, Suun terveydenhuolto

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: 28100 Pori

Rekommenderade jobb