Terveyskeskushammaslääkäri / Suun terveydenhuolto

Tampereen kaupungin suun terveydenhuolto tuottaa monipuolisia perus- ja erikoishoidon palveluja Tampereen ja Oriveden yhteistoiminta-alueelle.

Haemme suun terveydenhuoltoon terveyskeskushammaslääkäriä. Terveyskeskushammaslääkärin vastuualueena on lasten ja nuorten suun terveydenhuollon palvelut. Tehtäviin sisältyy kiireellisten ja kiireettömien hammas- ja suusairauksien hoidon tarpeessa olevien potilaiden tutkiminen, sairauksien diagnosointi ja hoidon suunnittelu ja toteuttaminen. Tehtäviin sisältyy myös työskentelyä monihuonemallitoiminnassa sekä päiväpäivystystoimintaa päivystysyksikkö Acutassa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu hammaslääkäri. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Arvostamme kehittämisosaamista ja hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa ylihammaslääkäri Suvi Korri, puh. 040 639 7264, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Hakuaika päättyy 28.9.2020. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Ylihammaslääkäri Suvi Korri, puh. 040 639 7264, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue / Suun terveydenhuolto
Osoite: 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!