test

Terveyskeskushammaslääkäri Urjala

Ansök senast  1.10.2023 23:59

Pirkanmaan hyvinvointialueen suun terveydenhuollossa työskentelee yli 500 ammattilaista ja tarjoamme pirkanmaalaisille palveluja elämän eri vaiheissa. Etsimme nyt suun perushoidon eteläiselle vastuualueelle terveyskeskushammaslääkäriä vakituiseen toimeen. Tehtävä sijoittuu Urjalan hammashoitolaan. Tule joukkoomme tekemään merkityksellisestä ja ihmisläheistä työtä!

Urjalan suun terveydenhuolto on järjestetty tiiviissä yhteistyössä Akaan suun terveydenhuollon kanssa. Akaan ja Urjalan suun terveyden huollossa työskentelee 11 hammaslääkäriä, 5 suuhygienistiä ja 14 hammashoitajaa. Akaan suun terveydenhuollon palvelut siirtyivät uuteen hyvinvointikeskukseen elokuussa 2021. Käytössämme on WinHIT-tietojärjestelmä, Digora-kuvanlukijajärjestelmä sekä keskitetty ajanvaraus.

Terveyskeskushammaslääkärillä on mahdollisuus monipuoliseen työhön. Työtilamme ovat ajanmukaisesti varustetut ja toimivat. Meillä on mahdollisuus erikoishammaslääkärien konsultointiin ja hoitoon lähettämiseen.

Arvostamme laaja-alaista kliinistä osaamista, positiivista ja aktiivista työotetta, joustavuutta, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle työpaikan aktiivisen, toisiaan tukevan ja kehitysmyönteisen tiimin jäsenenä. Saat tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittää sekä itseäsi että työtäsi. Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset urakehitysmahdollisuudet ja mahdollisuuksia jatkuvaan osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen muun muassa säännöllisten sisäisten koulutusten kautta. Käytössämme on monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi vuosittainen Epassi-etu, tyhy-toimintaa, Virkisty Vapaalla ry:n toimintaa sekä kattavat työterveyspalvelut.

Kelpoisuusvaatimuksena hammaslääkärin työsuhteeseen on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Lisäksi hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Lääkärien virka- ja työehtosopimus (LS) ja työaika on kokoaikatyö, päivätyö. Toimen koeaika on kuusi kuukautta. Tehtävään valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jos kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi Kuntarekryn kautta pian!

Marja-Liisa Kaltiokallio p. 040 190 8919, marja-liisa.kaltiokallio@pirha.fi
Tarja Varjotie p. 040 335 2421, tarja.varjotie@pirha.fi
Lisätietoja hakemisesta voit kysyä meiltä osoitteesta: rekrytointi@pirha.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena?

Läs om arbetsgivare