Terveyskeskushammaslääkäri

Varkauden suun terveydenhuollossa on haettavana 4.12.2020 klo 16:00 mennessä

TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIN sijaisuus.

Sijaisuus alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 13.8.2021 asti.

Työyhteisössämme on 13 hammaslääkäriä, 1 ortodontti, 7 suuhygienistiä sekä konsultoiva suukirurgi. Ajanvaraus on keskitetty ja käytössämme on Lifecare-potilastietojärjestelmä.

Tehtävä sopii sekä kokeneemmalle kollegalle että uransa alkuvaiheessa olevalle uuden oppimisesta ja kokonaisvaltaisesta potilashoidosta kiinnostuneelle. Töitä on mahdollista tehdä sopimuksen mukaan oma elämäntilanne ja mahdolliset muut työt huomioiden. Työpäivät ja -ajat ovat siis sovittavissa joustavasti. Tehtävään valitulla on mahdollisuus käyttää työmatkoihin Varkauden kaupungin päivittäistä kuljetuspalvelua välillä Kuopio-Leppävirta-Varkaus-Joroinen.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen hammaslääkärin laillistus ja lupa toimia hammaslääkärin ammatissa Suomessa. Lisäksi edellytämme hyvää suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa sijaisuus voidaan täyttää käytännön harjoittelua suorittavalla hammaslääkärillä.

Varkauteen on valmistumassa täysin uusi Terveyskampus. Pääset siis tekemään monipuolista työtä uusissa nykyaikaisissa tiloissa moderneilla laitteilla mukavien ja auttavien työkavereiden kanssa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii itsenäistä päätöksentekokykyä ja hyvää yhteistyöikykyä eri sidosryhmien kanssa. Arvostamme vuorovaikutustaitojen lisäksi oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja kehittämismyönteistä työotetta.

Sijaisuutta haetaan tämän ilmoituksen sähköisellä hakulomakkeella, johon on mahdollista liittää CV tai ansioluettelo sekä opinto- ja työtodistukset skannattuina.

Tutustu työnantajaan

vs. johtava hammaslääkäri Riikka Kilpeläinen, 044 743 6473, ke-pe 9-16. riikka.kilpelainen@varkaus.fi

Varkauden kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Terveydenhuollon vastaanottopalvelut / Varkaus, Suun terveydenhuolto
Osoite: Savontie 55, 78300 Varkaus

Varkauden kaupunki on ainutlaatuisen teollisuusperinnön rakentama kansainvälisen energiateknologiaosaamisen keskus Keski-Savossa, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.