test

Terveyskeskushammaslääkärin sijaisuus, Simo

Ansök senast  5.10.2023 15:00

Hammaslääkäriksi Lappiin!

Lapin hyvinvointialueen Suun terveydenhuollon vastuuyksikössä

on haettavana terveyskeskushammaslääkärin sijaisuus Simossa ajalle 16.10.2023 - 31.8.2024.

Simo sijaitsee Perämeren rannalla, Lounaisen-Lapin palvelualueella. Hammashoitolassa on 1,5 hammaslääkäriä, suuhygienisti ja kaksi hammashoitajaa. Oikomishoito on toteutettu konsulttilääkärin toimesta.

Suun terveydenhuollon tehtävänä on järjestää ja tuottaa Lapin hyvinvointialueella laadukkaat ja asiakaslähtöiset suun terveydenhuollon palvelut koko väestölle. Lapin hyvinvointialueella pääset tekemään hammaslääkärin työtä monipuolisesta ja itseäsi kehittäen kaiken ikäisten potilaiden parissa.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä työyhteisön ja esimiehen tuen. Arvostamme hammaslääkärin monipuolista osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja toisaalta halua oman sekä työyhteisön toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys.
Sijaisuuteen valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Palkkaus ja työsuhteenehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen, lääkärisopimuksen ja paikallisen sopimuksen mukaan. Työaika 2-3 päivää viikossa (50 % työaika). Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Tehtävään haetaan sähköisesti Kuntarekrypalvelun kautta 5.10.2023 klo 15.00 mennessä.
Valinnassa huomioidaan myös syventävää käytännön palvelua suorittavat opiskelijat.


Läs mer

https://lapha.fi

Terveyskeskushammaslääkäri Sinikka Sipola sinikka.sipola@lapha.fi ja
Johtava hammaslääkäri Eeva-Riitta Ylikärppä, 0406281314, eeva-riitta.ylikarppa@lapha.

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint

Läs om arbetsgivare