Skip to main content
test
Terveyskeskuslääkäri ( 110213) - Heinolan kaupunki

Tule meille terveyskeskuslääkäriksi!

Jos haluat päästä töihin monipuoliseen, ammattitaitoa ylläpitävään , mahdottoman mukavaan terveyskeskukseen, meiltä Heinolasta sellainen löytyy! Meillä on nuoren lääkärimme jatkaessa matkaa erikoistumaan avautumassa 1 terveyskeskuslääkärin virka avosairaanhoitoon.

Terveyskeskuksemme on lääkärin työpaikka parhaimmillaan. Meillä on tarjolla monipuolinen työnkuva, potilaita on vauvasta vaariin, joilla voi olla akuuttia tai pitkäaikaisvaivaa, joten ammattitaito kehittyy varmasti, olemme sopivan kokoinen, ketterä ja kehitysmyönteinen. Ja lupaan olla ihan hirmuisen hyvä pomo.

Olemme hurjan ylpeitä terveyskeskuksestamme ja osaavista ammattilaisistamme. Laboratorio, röntgen sekä erikoissairaanhoitoakin löytyy saman katon alta samoin kuin iso joukko huippukollegoja.

Mukavat kollegat ja muu henkilöstö tukevat työskentelyäsi, autamme kaveria, kysyä saa, tyhmiä kysymyksiä ei ole. Koulutuksiin pääsee ja kollegojen kanssa pyrimme tapaamaan päivittäin yhteisillä kahveilla. Meillä saat ideoida, erehtyä, kehittää ja viihtyä mukavassa työporukassa. Kokeneet kollegamme ovat jo vuosia viihtyneet terveyskeskuksessamme töissä.

Työ on monipuolista yleislääkärin työtä ja voit kehittää osaamistasi moniammatillisen työyhteisön jäsenenä. Työskentelemme moniammatillisissa tiimeissä ja meillä ammattitaitosi ihan varmasti pysyy yllä ja kehittyy! Tukea saa työkavereilta, yksin ei tarvitse puurtaa. Potilaan hyvä hoito ja hyvä ammattitaito on meille kunnia-asia! Kehitämme toimintaa aktiivisesti.

Olemme joustava työnantaja. Osan työstä on voinut tehdä myös etänä. Sovimme työnkuvaa sopivasti myös kiinnostuksesi mukaan. Jos vaikkapa haluat etupäässä hoitaa akuuttipotilaita vastaanotolla, se järjestyy helposti.

Toivoisimme saavamme sinut työkaveriksemme!

Meillä voi työskennellä lyhemmänkin aikaa tai osa-aikaisena sijaisuuksissa terveyskeskusjaksoa tehden. YEK-jaksolaiselle olemme aivan loistava paikka oppia yleislääkärin monipuolista työtä, mistä olemme saaneet hyvää palautetta. Nuorille kollegoille järjestämme oman seniorituen ja ohjauksen.

Olemme koulutusterveyskeskus ja pidämme huolta, että opit, olitpa tk-jaksolla tai erikoistumassa.
Potilastietojärjestelmänä on Lifecare.

Palkkauksessa meillä on oma paikallissopimus. Toimenpidepalkkiot olleet VES:in mukaan.

Kelpoisuusehtona virkaan on laillistetun lääkärin pätevyys .
Työn aloitusajankohta voidaan sopia joustavasti.

Työ edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan.

Edellytämme myös tartuntatautilain 48§ mukaista soveltuvuutta

Käytämme 6 kk koeaikaa.

Virkaa aiemmin hakeneet otetaan huomioon.

Tule osaksi pienen kaupungin isoa elämää!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kirsi Timonen
johtava ylilääkäri
Heinolan kaupunki
puh. +358 50 323 3627
kirsi.timonen@heinola.fi

Lisätietoja

perusterveydenhuollon lääketieteelliset palvelut

Heinolan kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Rakennamme kaupunkiamme yhdessä 1268 ammattilaisen voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Pieni kaupunki, iso elämä


Osoite: Torikatu 13, 18100 Heinola

Rekommenderade jobb