Terveyskeskuslääkäri (2) - Euran kunta

Terveyskeskuslääkäri (2)

Etsimme sitoutuneeseen, kehitysmyönteiseen tiimiimme kahta terveyskeskuslääkäriä. Virkojen sijoituspaikkana on Euran sote-keskus ja tehtävän kuvat muodostuvat pääasiassa kliinisestä vastaanottotyöstä. Eurassa pyrimme kuitenkin huomioimaan yksilölliset kiinnostuksen kohteet ja työskentelytavat. Työnkuvia sekä työtapoja onkin mahdollisuus räätälöidä enemmän tekijänsä näköisiksi.

Euran sote-keskuksessa terveyskeskuslääkärien työaika on arkisin klo 8.00-16.00. Virka-ajan ulkopuolinen päivystys hoidetaan Satakunnan keskussairaalan yhteispäivystyksessä. Erikoissairaanhoidon palvelut järjestää alueellamme Satakunnan sairaanhoitopiiri, jonka kanssa teemme tiivistä yhteistyötä ja erikoissairaanhoidon konsultaatiot ovatkin helposti ja nopeasti käytettävissä. Eurassa suhtaudutaan myös hyvin positiivisesti työntekijöiden kouluttautumiseen. Seniorituki on myös saanut uudistuksen jälkeen ylistävää palautetta.

Olemme tehneet paljon töitä toiminnan kehittämiseksi ja olemme myös lisänneet ammattiryhmien toimimista yhdessä tiimeinä. Syksyllä 2019 teemme myös suuremman toimintamallien uudistuksen. Toivommekin hakijoiden olevan innostuneita toiminnan kehittämisestä ja tiimityöskentelystä. Potilastietojärjestelmänä meillä on Lifecare ja kuvantamisen ja laboratorion toiminnot löytyvät saman katon alta.

Kelpoisuusvaatimuksena virkoihin on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys ja riittävä suomen kielen taito. Työ alkaa 4.11.2019 tai sopimuksen mukaan, työaika kokopäivätyö ja työehdot ja palkkaus KVTES:n mukaan. Hakijat voivat esittää oman palkkatoivomuksensa.

Virkaan valittujen on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi voimassa oleva rikosrekisteriote. Viroissa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Voit kysyä myös lyhyemmistä työpätkistä/osa-aika töistä tai YEK-vaiheen töistä, joita on myös tarjolla.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava lääkäri Lotta Armfelt puh. 044 422 4126 tai sähköposti: lotta.armfelt@eura.fi

Euran kunta, Perusturvapalvelut, Terveyspalvelut, Avoterveydenhuolto, Vastaanottotoiminta
Osoite: Terveystie 3, 27510 Eura

Eura on n. 12 000 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.