Skip to main content
test

Seututerveyskeskus on kahdeksan kunnan ketterä perusterveydenhuollon toimija Keski-Suomessa. Tule kehittyvän Seututerveyskeskuksen osaajaksi!

Haemme Seututerveyskeskukseen, Keuruun terveysasemalle

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄREITÄ (2)

Keuruulla on apulaisylilääkärin lisäksi yhdeksän lääkärinvirkaa vastaanotolla ja osastolla. Tällä hetkellä lääkärimäärässä on vajausta.

Monta hyvää syytä tulla meille töihin:
- Olemme erityisesti panostaneet moniammatilliseen työotteeseen ja konsultaatioihin.
- Tukenasi sinulla on kollegoiden lisäksi osaava työyhteisö.
- Meillä on erikoislääkäritasoinen tutorointi ja kannustamme kouluttautumiseen. Yleislääketieteen erikoistumispalvelut järjestyvät myös meillä.
- Meillä on kilpailukykyinen palkka. Keuruulla maksetaan tällä hetkellä korotettua sitouttamislisää. Kysy lisää palkkauksestamme!

Osaava henkilökunta
Seututerveyskeskuksella on oma psykiatri sekä diabetesvastuulääkäri ja GI-tähystyksiä tekevä lääkäri tukemassa työtäsi koko muun henkilökunnan lisäksi. Ortopedi, kardiologi ja radiologi käyvät säännöllisesti terveysasemillamme. Geriatrin konsultaatiomahdollisuus on järjestetty. Hoitohenkilökuntamme osaamista vahvistavat rajatun lääkkeenmääräämisen erityispätevyyden omaavat hoitajat, depressio- ja päihdehoitajat sekä mielenterveystiimit. Terveysasemilla on panostettu paljon palveluja käyttävien asiakkaiden moniammatilliseen, sujuvaan ja mielekkääseen hoitoon. Keuruulla on käytössä omahoitajuuteen perustuva moniammatillinen tiimimalli hoidon jatkuvuuden turvaamiseksi.

Kilpailukykyinen palkka
Otamme palkkauksessa huomioon koulutuksesi, erityisosaamisesi ja työkokemuksesi. Keuruulla maksetaan tällä hetkellä reilusti korotettua sitouttamislisää. Kysy tästä lisää!

Odotamme sinulta
Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys. Tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys luetaan hakijalle eduksi.
Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Jätä hakemuksesi ilmoituksen yhteydessä olevasta linkistä. Voit hyödyntää Kuntarekry-järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona. Hakuaikaa on jatkettu.

Tule meille osaksi osaavaa tiimiämme!

Lisätietoja

http://www.seututk.fi
http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää:
-
Ylilääkäri Jari Raudasoja
Puh. 014 269 5904
-
Apulaisylilääkäri Kari-Pekka Vuori
Puh. 014 2678566
-
Varmimmin yhteydenottopyynnöt ja lisätiedot sähköpostilla:
etunimi.sukunimi@seututk.fi

Lisätietoja

Seututerveyskeskus, Keuruun terveysasema

Keski-Suomen Seututerveyskeskus toimii Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena. Vastaamme kahdeksan kunnan peruspalvelujen tuottamisesta. Seututerveyskeskuksen kuntia ovat Joutsa, Keuruu, Konnevesi, Laukaa, Luhanka, Multia, Petäjävesi ja Toivakka. Katso lisää www.seututerveyskeskus.fi

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Kantolantie 7, 42700 Keuruu

Rekommenderade jobb