Terveyskeskuslääkäri, 2 virkaa

Lääkärin tehtävät neuvolatyössä (äitiys- ja lastenneuvola) sekä kouluterveydenhuollossa. Toimenkuvassa voidaan tehdä painotuksia lääkärin osaamisen ja kiinnostuksen mukaan, mutta yleensä monipuolinen työnkuva on osoittautunut mieluisimmaksi. Yksikössämme on työhön mahdollista liittää myös ehkäisyneuvolatyötä tai toisen asteen opiskeluterveydenhuoltoa.

Neuvoloissa toimitaan pääasiallisesti yhdistetyissä äitiys- ja lastenneuvoloissa ja työ on tiivistä parityöskentelyä terveydenhoitajien kanssa. Neuvolaverkostomme koostuu 14 toimipisteestä, joista kaksi toimii perhekeskuksessa. Yksittäinen lääkäri toimii yleensä viikoittain useammassa neuvolassa neuvolan koosta riippuen.

Peruskoulujen kouluterveydenhuolto toimii kouluilla. Kaksi kouluterveydenhuollon toimipistettä toimii perhekeskuksessa. Koululääkäri työskentelee koulun koosta riippuen yksittäisellä koululla muutamasta kerrasta lukukaudessa kokonaisiin päiviin/viikko. Työ on tiimityöskentelyä terveydenhoitajien ja muun opiskeluhuollon henkilöstön kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on yleislääkärin oikeudet omaava laillistettu lääkäri.

Valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä.

Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Eduksi luetaan toimenkuvaan sopiva erikoislääkäritutkinto sekä lastenneuvola- ja kouluterveydenhuollon tai nuorisolääketieteen erityispätevyys.

Tehtäväkohtainen palkka 4 795,13 €/kk (yleislääkäri) , 4 991,18 €/kk (erikoislääkäri) + paikallisen sopimuksen mukainen toimenpidepalkkiojärjestelmä sekä mahd. henkilökohtaiset lisät.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn lasten, nuorten ja perheiden terveydenhuollossa sekä mukavan työyhteisön ja hyvän kollegatuen. Työ ehkäisevässä terveydenhuollossa perustuu vahvasti tiimityöskentelyyn terveydenhoitajien ja muiden lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelevien ammattilaisten kanssa.

Tutustu työnantajaan

Hannele Kallio, p. 040 769 8173, hannele.kallio@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa. Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa ennen hakuajan päättymistä osoitteella: Hyvinvointitoimiala, kirjaamo, PL 670, 20101 TURKU

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Terveyspalvelut, Terveyspalveluiden avopalvelut, Ehkäisevän terveydenhuollon lääkärit
Osoite: Turku, 20100 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.