Terveyskeskuslääkäri - Sodankylän kunta

Terveyskeskuslääkäri - Sodankylän kunta

Tervetuloa töihin Sodankylään, Luostotunturin maisemiin!

Sodankylän terveyskeskus vastaa kunnan noin 8500 asukkaan terveyspalveluista. Toiminnan kehittämiseen on panostettu ja terveyskeskuksessa on hyvät tutkimus- ja kouluttautumismahdollisuudet sekä innostunut ja hyvä työilmapiiri.

Virkalääkäreiden äitiyslomien sekä erikoistumisjaksojen johdosta meille vapautui yhdeksän kuukauden sijaisuudet kahdelle terveyskeskuslääkärille elokuusta 2019 alkaen. Työnkuva neuvoteltavissa työntekijän toiveita huomioiden. Päivystys toimii Sodankylän terveyskeskuksessa joka päivä klo 8-21, päivystysvuorojen määrä kohtuullinen. Päivystyksestä maksetaan hyvä korvaus. Potilastietojärjestelmänä Pegasos.

Palkkaus 1.4.2019 alkaen LL 7380,64 €/kkja EL 8962,21 €/kk.

Sodankylän terveyskeskus sijaitsee 130 km Rovaniemeltä pohjoiseen keskellä Lappia. Sodankylässä on upeat harrastusmahdollisuudet henkeäsalpaavissa maisemissa; niin Pyhä-Luoston kansallispuisto kuin myös UKK:n kansallispuisto sijaitsevat kunnan alueella.

Lisätietoja:

Tuuli Kuisma, johtava lääkäri, puh. 0400 764 394
Email: tuuli.kuisma@sodankyla.fi

Läs mer

http://www.sodankyla.fi

Johtava lääkäri Tuuli Kuisma p. 0400-764394, tuuli.kuisma@sodankyla.fi

Sodankylän kunta, Perusturvapalvelut
Adress: Ratsutie 9, 99600 Sodankylä

Sodankylä on noin 8500 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin kulttuuritapahtumissa. Sodankylään rakennetaan parhaillaan uutta hyvinvointikeskusta, jonne sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut siirtyvät vuoden 2020 alusta.

Mer om arbetsgivaren