Terveyskeskuslääkäri - Kimitoöns kommun

Terveyskeskuslääkäri - Kimitoöns kommun

LÄÄKÄRI - Tervetuloa töihin Turunmaan saaristoon, Kemiönsaarelle!

Joukkoomme Kemiönsaaren terveyskeskukseen haemme TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIÄ työsopimussuhteeseen. Meille voi myös hakeutua lyhempiin tai pitempiin sijaisuuksiin ja osa-aikatyöhön. Aloitusajankohta on sovittavissa. Ota yhteyttä!

Lääkärimme työskentelevät hyvin toimivassa ja viihtyisässä työympäristössä, jossa työtiimi koostuu kuudesta lääkäristä ja hoitohenkilökunnasta. Kemiössä sijaitsevaa Kemiönsaaren pääterveysasemaa on juuri laajennettu ja peruskorjattu ja terveydenhuollon toiminta Taalintehtaalla tullaan kevään aikana keskittämään uuteen lähipalvelupisteeseen. Lääkäreiden työnkuvaa voidaan räätälöidä monipuolisesti ja henkilökohtaisten kiinnostusten perusteella ja tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet. Työhön ei kuulu ilta-, yö- tai viikonlopputyötä. Palkkaetumme ovat kilpailukykyisiä ja on mahdollista sopia joustavista työajoista.

Arvostamme sitä, että sinulla on hyvä yhteistyökyky ja että olet kiinnostunut monipuolisesta lääkärin työstä. Kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin tutkinto ja toisen kotimaisen kielen vähintään hyvä taito sekä toisen kotimaisen kielen vähintään tyydyttävä taito. On toivottavaa, että rokotussuojasi on kunnossa viitaten tartuntatautilakiin § 48. Vakituisessa työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa, ja ennen vakituisen työn aloittamista terveydentilasta on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus.

Kysymyksiin vastaa johtava lääkäri Janne Orava, puh. 040 707 4748, janne.orava@kimitoon.fi.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisessä muodossa www.kuntarekry.fi -sivuston kautta. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi myös lähettää osoitteella Kemiönsaaren kunta, peruspalvelujohtaja, PL 22, 25701 Kemiö viimeistään 10.6.2019 klo 15.00.

Läs mer

http://www.kemionsaari.fi/fi/tietoa-kunnasta/avoimettyopaikat/

Johtava lääkäri Janne Orava, puh. 040 8343 515, janne.orava@kimitoon.fi.

Peruspalveluosasto
Adress: Kemiönsaari, 25700 Kemiö

Kemiönsaari on dynaaminen 6 900 asukkaan kaksikielinen saaristokunta. Teemme yhdessä töitä elinvoimaisen kunnan ja hyvinvoivien kuntalaisten hyväksi. Uskomme avoimeen, aktiiviseen ja kehittävään työympäristöön. Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeä asia, ja noin 600 työntekijäämme antavatkin vuosittain korkean arvosanan työviihtyvyydestä.

Mer om arbetsgivaren