Terveyskeskuslääkäri - Oulaisten kaupunki

Terveyskeskuslääkäri

Terveyskeskuksessa on 6 lääkärinvirkaa, jotka ovat olleet vakinaisesti täytettyinä viime vuodet ja sijaisten saatavuus on ollut myös hyvä. Seinänaapurina Oulaskankaan sairaalaa tarjoaa sekä erikoislääkäritukea että koulutusmahdollisuuksia. Sairaalan laboratorio ja röntgen tarjoavat laajat ja nopeat palvelut. Työnkuva on monipuolinen; vastaanotto, päiväpäivystys, vuodeosasto, neuvolat, kotisairaanhoito, palvelutalot sekä konsultaatiotuki itsenäistä vastaanottoa pitäville sairaanhoitajille, reseptihoitajille ja fysioterapeutin suoravastaanotolle.

Viran kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys. Soveltuvan alan erikoislääkäritutkinto katsotaan eduksi. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. Palkkaus on paikallisen sopimuksen mukainen. Virka on kaupungin hallintosäännön ja kunnallisen eläkesäännön alainen. Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

Hakemukset tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta liitteineen, www.kuntarekry.fi.
Lisätietoja antavat johtava lääkäri Mauri Niemi puh. 044-4793 462 sekä perusturvajohtaja Päivi Rautio puh. 044-4793 280. Sähköpostilla: etunimi.sukunimi@oulainen.fi.

Perusturvakeskus
Osoite: Reservikomppaniankatu 7-9, 86300 Oulainen

Oulaisten kaupunki on n. 7500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on hyvät liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.

Tutustu työnantajaan