Terveyskeskuslääkäri - Lapinlahden kunta

Terveyskeskuslääkäri

Haemme terveyskeskukseemme lääkäriä. Terveyskeskuksessa on 10 lääkärin virkaa. Muut lääkärin virat on täytetty ja sijaistilanne on hyvä. Koulutuksiin kannustetaan. Terveyskeskuksessamme toimii virka-ajan lisäksi akuuttivastaanotto arki-iltaisin klo 18 saakka ja viikonloppuisin klo 8-16. Viikonloppuna vastaanoton toteuttavat pääosin ulkopuoliset lääkärit. Akuuttivastaanoton pitäminen sisältyy virkavelvollisuuksiin.
Terveyskeskuksessa on akuuttivuodeosasto Lapinlahdella, 30 akuuttipaikkaa, 7 pitkäaikaispaikkaa.
Terveyskeskuksessamme on kokoaikainen geriatri, konsultoiva radiologi, psykiatri käy viikoittain. Käytössämme on Life care- terveyskertomusjärjestelmä. Vastaanotot on järjestetty sektorimallisesti ja lääkärit työskentelevät molemmilla terveysasemilla.
Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa. Haastatteluun kutsuttujen tulee esittää alkuperäiset opinto- ja työtodistukset. Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan, ml huumeseula ennen virkavaalin vahvistamista. Työntekijöiltä edellytämme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Virkaan valitulla on 6 kuukauden koeaika.
Tarvittaessa hakemuksen voi lähettää kirjallisena osoitteella: Lapinlahden kunta/ Sosiaali- ja terveysosasto, Johtava lääkäri, Kansantie 10, 73100 LAPINLAHTI.

Lisätietoja

https://www.lapinlahti.fi

Johtava lääkäri Aino Huovinen puh. 040 4883401, aino.huovinen@lapinlahti.fi tai lääkäri Maarit Korhonen p. 040 4883401, maarit.korhonen@lapinlahti.fi

Lapinlahden kunta, Terveysosasto
Osoite: Kansantie 10, 73100 Lapinlahti

Lapinlahti on tulevaisuuteen uskova, vireä, noin 9 600 asukkaan kulttuuri- ja liikuntapitäjä, jonka peruspalvelut ovat kunnossa. Kunta on hyvien liikenneyhteyksien, 5-tien ja Savon radan varrella Ylä-Savossa. Laajakaistayhteydet kattavat lähes koko kunnan. Lapinlahti on savuton kunta. Kunnassa on yhdistetty sosiaali- ja terveysosasto sekä kaksi terveysasemaa; Lapinlahden ja Varpaisjärven taajamissa. Hammashuollon työyksiköt sijaitsevat molemmilla terveysasemilla. Varpaisjärven terveysaseman peruskorjaus valmistui v. 2011 ja Lapinlahden terveyskeskuksen laajennus sekä peruskorjaus v. 2016. Kiinteistöjen sisäilman on todettu olevan kunnossa.

Tutustu työnantajaan