Terveyskeskuslääkäri - Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Terveyskeskuslääkäri

Käy tutustumassa ja tule töihin mukavaan työporukkaan!

Avoinna kaksi terveyskeskuslääkärin virkaa, joista toinen Ruukin terveysasemalle ja toinen vanhuspalveluihin. Pätevyysvaatimuksena on laillistettu lääkäri. Työskentely tapahtuu joko Ruukin terveysasemalla tai vanhuspalveluyksiköissä sekä Raahen sairaalan osastoilla. Yleislääketieteen tai geriatrian erikoislääkäritutkinto katsotaan eduksi. Työ alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Ruukin terveysasemalla työskentely on monipuolista pienen, kolmen lääkärin terveysaseman terveyskeskuslääkärin työtä nykyaikaisissa tiloissa sisältäen tavanomaista kiireetöntä ja kiireellistä vastaanottoa sekä koulu- ja neuvolatyötä, kotisairaanhoitoa, vanhuspalvelu- ja kehitysvammapalvelutyötä hakijan toiveiden ja kiinnostuksen mukaan.

Vanhuspalveluissa lääkärin työnkuva sisältää vanhuspalvelukeskusten kiertoja, kotihoidon lääkärin työskentelyä tai monipuolista osastotyötä hakijan toiveiden mukaan räätälöiden. Osastotyötä lukuun ottamatta työtä voidaan tehdä osin etätyönä paikallisesti sopien.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Noudatamme viran täytössä kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.ras.fi

Lisätietoja antavat terveydenhuollon johtaja Susanna Halonen puh. 040 1358510 ja vs. avohoidon ylilääkäri Mervi Manninen, puh 040 1358154. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä
Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa. Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä on savuton työpaikka.
Tarjoamme monipuolisen työnkuvan huomioiden sinun toiveesi. Osastoilla, palvelukeskuksissa ja vastaanotoilla toimii kokenut ja osaava hoitohenkilöstö. Erikoislääkärikonsultaatiot sujuvat joustavasti. Sairaalassa on edustettuna useita eri erikoisaloja: sisätaudit, kirurgia, naistentaudit, lastentaudit, korva- nenä- ja kurkkutaudit, anestesiologia ja kivunhallinta sekä radiologia. Oma laboratorio ja röntgen mahdollistavat potilaiden tutkimisen ja hoidon myös perusterveydenhuollon puolella tavanomaista terveyskeskusta pidemmälle. Järjestämme säännöllistä sisäistä koulutusta viikoittain, lisäksi tarjolla on etäyhteyksien avulla toteutettua koulutusta ja joustava mahdollisuus talon ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisiin. YEK- tai erikoistumispalvelut suunnitellaan erikoistujan kanssa yhdessä ja ohjaajalääkärit toimivat erikoistujan tukena.

Tutustu työnantajaan