Terveyskeskuslääkäri - Utsjoen kunta

Haemme terveyskeskuslääkärin määräaikaista viransijaista 25.11.2019 saakka.
Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä/ sopimuksen mukaan. Lyhyemmätkin sijaisuudet otetaan huomioon.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lääketieteen lisensiaatin tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus sekä hyvä suomen kielen taito. Saamenkielen taito katsotaan erityiseksi ansioksi.
Terveyskeskuksessa on käytössä Tiedon Lifecare -potilastietojärjestelmä.

Virka-ajan ulkopuolinen ja viikonloppupäivystys hoidetaan Inarin kunnan terveyskeskuksessa. Viikonloppupäivystykseen osallistuvat myös Utsjoen lääkärit.
Palkkaus sopimuksen mukaan.
Viransijaisuuteen valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.
Viransijaisuus täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Viransijaisuuteen haetaan ensisijaisesti jättämällä hakemus 02.08.2019 klo 15:00 mennessä ensisijaisesti Utsjoen kunnan sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Mikäli hakemusta ei ole mahdollista toimittaa sähköisesti kuntarekryn kautta, niin hakemuksen liitteineen voi toimittaa myös osoitteella: Utsjoen kunta, sosiaali- ja terveystoimisto, PL 41, 99981 Utsjoki. Kuoreen merkintä terveyskeskuslääkärin viransijaisuus. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Lisätietoja vastaava lääkäri Heidi Eriksen, puh 040-1810284 ja perusturvajohtaja Karoliina Hjelm puh. 040-574 8499 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi at utsjoki.fi.

Lisätietoja

http://www.utsjoki.fi

Vastaava lääkäri Heidi Eriksen, puh 040-1810284 ja perusturvajohtaja Karoliina Hjelm puh. 040-574 8499 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi at utsjoki.fi.

Utsjoen kunta
Osoite: Seitatie 1, 99980 Utsjoki

Utsjoki (pohjoissaameksi Ohcejohka) on Suomen pohjoisin ja ainoa saamelaisenemmistöinen kunta. Asukkaita kunnassa on 1260. Utsjoen naapurikunnat ovat Inari sekä Norjan puolella Karasjoki, Tana ja Nesseby, joiden kanssa tehdään yhteistyötä palveluiden järjestämisessä. Alueen ainutlaatuinen luonto ja värikkäät tapahtumat antavat aikaa ja tilaa rentoutumiselle muun muassa monipuolisten luontoharrastusten parissa.

Tutustu työnantajaan