Terveyskeskuslääkäri - Viitasaaren kaupunki

Terveyskeskuslääkäri

TERVETULOA WIITAUNIONIIN

Wiitaunioni (Viitasaaren kaupunki, Pihtiputaan kunta) on vireä n. 10 300 asukkaan alue pohjoisessa Keski-Suomessa keskellä upean kaunista järviseutua, valtatie 4 varrella n. 100 km Jyväskylästä pohjoiseen. Wiitaunioni on yhteistoiminta-alue, jonka perusturvaa koskevista palveluista vastaa isäntäkuntana Viitasaaren kaupunki. Potilastietojärjestelmämme on Pegasos. Vuonna 1882 Suomen ensimmäinen kunnanlääkärikin tuli nimenomaan Viitasaarelle! Hän ei ole enää töissä.

Lisätietoa palveluistamme saat osoitteesta www.viitasaari.fi ja www.pihtipudas.fi

Haemme osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme vakinaiseen virkaan eläköitymisten vuoksi kahta TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIÄ.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys. Tehtävä tarjoaa mielekkään työn yleislääketieteen tai geriatrian erikoislääkärillekin. Virassa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehitysmyönteisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Palkkaus on hyvä, ellei erinomainen.

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Virkaan valitun tulee ennen työn vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työterveyshuolto tekee työhöntulotarkastuksissa huumeseulat (terveydenhuollon ja sosiaalitoimen henkilöstö) sekä seuraa päihteiden käyttöä terveystarkastusten yhteydessä.

Otamme hakemukset vastaan sähköisesti tai kirjallisesti 30.9.2019 klo 15.00 mennessä osoitteeseen:
Marja Laurila
Perusturvan toimialajohtaja
Wiitaunioni / Viitasaaren kaupunki, Pihtiputaan kunta
Keskitie 10
44500 Viitasaari
p. 044 459 7256

Lisätietoja antaa:
Heikki Alanen
johtava lääkäri
p. 040 6434039
heikki.alanen@viitasaari.fi

Lisätietoja

http://www.viitasaari.fi

Tutustu työnantajaan

Heikki Alanen, johtava lääkäri, p. 040 6434039, heikki.alanen@viitasaari.fi

Viitasaaren kaupunki/Perusturva/Lääkäripalvelut
Osoite: Viitasaari

Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta ovat yhdistäneet palvelutuotantonsa 1.1.2005 lukien. Yhteistyösopimuksen mukaan Viitasaaren kaupunki vastaa perusturvan palveluista molempien kuntien alueella, teknisen toimen palveluista kaupungin osalta sekä ympäristötoimen palveluista koko Pohjoisen Keski-Suomen alueella. PIhtiputaan kunta vastaa sivistystoimen palveluista, hallinnon tukipalveluista molempien kuntien alueella, maataloushallinnosta koko Pohjoisen Keski-Suomen alueella ja teknisen toimen palveluista kunnan osalta.