Terveyskeskuslääkäri

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on avoinna terveyskeskuslääkärin virka, joka sijoittuu viran alkaessa vanhuspalveluihin. Työnkuva sisältää vanhuspalvelukeskusten kiertoja, kotihoidon lääkärin työskentelyä tai monipuolista osastotyötä hakijan toiveiden mukaan räätälöiden. Osa-aikainen työskentelyn mahdollista sopimuksen mukaan. Vanhuspalvelutyö on mahdollista hyväksyttää suoraan yleislääketieteen- tai geriatrian erikoistumispalveluihin tai YEK-jaksoon. Virkaan valitun erikoislääkäritutkinnon viimeisteleminen ja siihen liittyvä erikoistumispalvelu muilla erikoisaloilla on myös järjestettävissä sopimuksen mukaan.

Pätevyysvaatimuksena on laillistettu lääkäri. Työskentely tapahtuu Raahen seudun vanhuspalveluyksiköissä sekä Raahen sairaalan osastoilla. Yleislääketieteen tai geriatrian erikoislääkäritutkinto katsotaan eduksi. Työ alkaa 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Työ ei sisällä päivystysvelvoitetta.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta.
Noudatamme viran täytössä kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Käy tutustumassa ja tule töihin mukavaan työporukkaan!

Lisätietoja

http://www.ras.fi

Tutustu työnantajaan

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
Geriatrian ylilääkäri Marja-Liisa Karjula, maisa.karjula@ras.fi, puh 044 4394660
Tulosaluejohtaja Susanna Halonen, susanna.halonen@ras.fi, puh 040 1358510

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä
Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä on savuton työpaikka.