Terveyskeskuslääkäri

Asuminen ja työskentely meren äärellä, saaristomaisemassa on monen unelma. Paraisten n. 15 500 asukkaan ainutlaatuinen saaristokaupunki käsittää suuren osan Saaristomeren alueesta ja sen tuhansista saarista ja luodoista. Turun kaupungin keskustaan on kuitenkin vain 25 km!

Pitkäaikaisen kollegamme jäädessä eläkkeelle, julistaa Paraisten kaupunki nyt haettavaksi TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VIRAN.

Viran sijaintipaikka on Parainen. Työn kuvasta voidaan neuvotella, esimerkiksi osa-aikainen koululääkärin työ mahdollista. Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys sekä suomen ja ruotsin kielen hyvä kirjallinen ja suullinen taito. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Oman palkkatoivomuksen voi esittää. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Viran täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Tutkinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa ylilääkärin sij. Kenneth Wilson, puh 040 4885501, kenneth.wilson@parainen.fi tai apulaisylilääkäri Sari Talja, puh 040 4885552, sari.talja@parainen.fi .
Toivomme hakemuksia ensisijaisesti www.kuntrarekry.fi:n kautta, työnumero 320734. Paikkaa voi hakea myös toimittamalla hakemuksen ansioluetteloineen viimeistään 11.12.2020 klo 12:00 mennessä osoitteeseen terveyskeskus@parainen.fi. tai osoitteeseen Paraisten terveyskeskus / Kirsi Lehtikankare, Vapparintie 15a, 21600 Parainen. Kuoreen merkintä terveyskeskuslääkärin virka.

Pargas stad, Terveydenhuolto, Terveyskeskus
Osoite: Vapparintie 15 a, 21600 Parainen

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 500 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000). Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000. Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.