Kuopion kaupungin Terveydenhuollon palvelualueella on haettavana terveyskeskuslääkärin kolme (3) virkaa. Kaksi viroista sijoittuu Juankosken terveysasemalle ja ne täytetään heti tai sopimuksen mukaan. Yksi virka sijoittuu Nilsiän terveysasemalle ja se täytetään 1.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän kuvaus/terveyskeskuslääkärin virka:
Terveyskeskuslääkärin tehtävät.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu yleislääkäri tai yleislääketieteen erikoislääkäri ja hyvä suomen kielen taito. Perehtyneisyys yleislääkärin työhön ja hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot luetaan hakijan eduksi.

Virassa edellytetään 1.3.2018 lähtien tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Työaika: 38,25 t/vko

Palkkaus: Terveyskeskuslääkärin peruspalkka 3654,66 €/kk (laillistettu lääkäri), 3815,90 €/kk (laillistettu lääkäri, työkokemus yli 3v.) ja 4317,08 €/kk (erikoislääkäri). Käyntipalkkiot maksetaan paikallisen virkaehtosopimuksen mukaan (soveltuu myös vuodeosastotyöhön).

Juankosken ja Nilsiän terveysasemilla terveyskeskuslääkärin peruspalkkaan tulee 1400 €/kk sivuterveysasemalisä.

Virkaan valitun on toimitettava koeajan kuluessa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta sekä todistus huumausainetestistä.

Virkojen täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kuopio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat vs. tiimijohtajalääkäri Kirsi Hallikainen/Juankoski, p. 044-718 8508 ja tiimijohtajalääkäri Heikki Väänänen/Nilsiä, p. 044-748 2515.

Lisätietoja

Kuopion kaupunki

Kuopion kaupunki

Kuopion kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb