Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on avoinna terveyskeskuslääkärin virka, jonka työ painottuu vanhuspalveluihin. Työnkuva sisältää palvelukeskusten kiertoja, kotihoidon lääkärin työskentelyä tai osastotyötä hakijan toiveiden mukaan räätälöiden. Osa-aikainen työskentely on mahdollista sopimuksen mukaan. Yksi päivä viikossa on mahdollista hoitaa etätyönä. Vanhuspalvelutyö on mahdollista hyväksyttää suoraan yleislääketieteen- tai geriatrian erikoistumispalveluihin tai YEK-jaksoon. Virkaan valitun erikoislääkäritutkinnon viimeisteleminen ja siihen liittyvä erikoistumispalvelu muilla erikoisaloilla on myös järjestettävissä sopimuksen mukaan.

Pätevyysvaatimuksena on laillistettu lääkäri. Työskentely tapahtuu Raahen seudun vanhuspalveluyksiköissä sekä Raahen sairaalan osastoilla. Yleislääketieteen tai geriatrian erikoislääkäritutkinto katsotaan eduksi. Työ ei sisällä päivystysvelvoitetta.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta.
Noudatamme viran täytössä kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Käy tutustumassa ja tule töihin mukavaan työporukkaan!

Lisätietoja

http://www.ras.fi
https://www.esitteemme.fi/raahen-seudun-hyvinvointikuntayhtyma/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat geriatrian ylilääkäri Marja-Liisa Karjula, maisa.karjula (at) ras.fi puh. 044 439 4660 ja johtava lääkäri Susanna Halonen susanna.halonen (at) ras.fi.

Lisätietoja

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 33.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä on savuton työpaikka.


Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe

Rekommenderade jobb