test
Terveyskeskuslääkäri - Hämeenkyrön kunta

Hämeenkyrön kunnan sosiaali- ja terveyskeskuksessa on haettavana 28.1.2022 klo 16:00 mennessä:
TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VIRKA

Hämeenkyrön kunta on 10 600 asukkaan kasvava kunta vain 30 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä terveyspalveluita kehittävässä, viihtyisässä työympäristössä ja innovatiivisessa työyhteisössä. SOTE-palvelut ovat Hämeenkyrössä kiinteänä kokonaisuutena täysin saneeratuissa tiloissa.


Kyseessä on terveyskeskuslääkärin vakituinen virka. Työaika on KVTES ja LS mukainen 38,25 tuntia/viikko. Potilastietojärjestelmä on LifeCare. Päivystysvelvoite jakaantuu lääkäreiden kesken 2 vk/kk, arkisin klo 16 - 18 ja viikonloppuisin klo 9 - 18 välille. Tehtävä sijoittuu terveydenhuollon vastuualueelle ja avosairaanhoitoon, mistä sijaistetaan myös osastonlääkäriä ja neuvola- ja koululääkäriä.

Palkkaus KVTES, LS ja hyvä paikallinen TVA.

Kelpoisuutena virkaan on yleislääkärin oikeudet omaavan Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Lisäksi hakijalta edellytetään julkisen terveydenhuollon tuntemusta, kokemusta ja osaamista terveyskeskusosastotyöstä. Erikoistumissuuntautuminen yleislääketieteeseen katsotaan eduksi.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä täyttää Tartuntatautilaki 48 § edellyttämät vaatimukset. Hämeenkyrön kunta on savuton työpaikka. Noudatamme 6 kk koeaikaa.
Ole yhteydessä ja kysy rohkeasti tarkemmin!


Hakemukset Kuntarekry.fi kautta

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri Tuomas Parmanen, p. 050 407 6368,
tuomas.parmanen@hameekyro.fi

Lisätietoja

Hämeenkyrön kunta, Perusturva, Sairaanhoito

www.hameenkyro.fi


Osoite: Härkikuja 10, 39100 Hämeenkyrö

Rekommenderade jobb