Skip to main content
test
Terveyskeskuslääkäri - Lapinlahden kunta

Haluaisitko tehdä terveyskeskuslääkärin työtä työpaikassa, jossa on hyvät konsultaatiomahdollisuudet, vahva kollegiaalisuus, lääkärillä mahdollisuus vaikuttaa työnsä sisältöön, työjärjestelyihin sekä kilpailukykyinen palkkaus? Tähän olisi nyt tilaisuus tarjolla virkeässä n. 9200 asukkaan kunnassa Lapinlahdella. Haemme laillistettua lääkäriä terveyskeskuslääkärin virkaan 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lapinlahden terveyskeskus on koulutusterveyskeskus, jossa yek-vaihetta suorittavien ja yleislääketieteeseen erikoistuvien lääkäreiden kouluttaminen arvostetaan korkealle. Terveyskeskuksessa työskentelee koko- tai osa-aikaisesti kolme yleislääketieteen erikoislääkäriä. Kouluttajalääkärinä toimii kokenut yleislääketieteen erikoislääkäri. Vastaanottopalvelut on järjestetty läsnäollen tapahtuvien vastaanottojen pohjalle. Koulutusvaiheessa olevia lääkäreitä ajatellen tämä on välttämätön toimintatapa kehittymisen ja oppimisen varmistamiseksi. Työhön kuuluu myös konsultointia, akuuttivastaanottoja ja sektorityötä toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Sektorityötä tehdään moniammatillisesti. Lyhennetty työaika on sovittavissa joustavasti. Työpäivän rakenteen ja toimistotyöajan sijoittelun voi suunnitella sijoituslistojen pohjalta itse. Etätyötä halutaan mahdollistaa työssäjaksamisen tueksi. Etätyönä on mahdollista tehdä toimistotyötä, etävastaanottoja ja konsultointia 1 pv/viikko.

Akuuttivastaanotto on terveyskeskuksessa arkisin klo 18 asti ja viikonloppuisin klo 9-15. Arki-iltojen päivystysvuoroja tulee n. 3/kk, viikonloppuvuoroja 0-1/kk. Konsultoivina erikoislääkäreinä käy viikoittain psykiatri, lastenpsykiatri 2pv/kk, radiologi 2-3 pv/kk, geriatri 3-4 pv/kk ja reumatologi etänä viikoittain + vastaanotolla 1 pv/kk. Terveyskeskuksessa on oma akuuttivuodeosasto, jolla on tällä hetkellä 25 potilaspaikkaa.

Palkkaesimerkki ilman työkokemuslisiä: lääketieteen lisensiaatti, 6326,16€. Yek-vaiheen tehnyt lääkäri tai lääkäri joka on toiminut väh 3 vuotta laillistetun lääkärin tehtävässä: 7363.81. Yleislääketieteen erikoislääkäri 8590,34€. Toimenpidepalkkiot n. 500-700 euroa/kk maksetaan erikseen. Virka-ajan ulkopuolisesta akuuttivastaanotosta lääkärisopimuksen mukaisen korvauksen voi ottaa rahana ja/tai palkallisena vapaana.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tulee esittää. Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan, ml huumeseula ennen viran vahvistamista. Työntekijöiltä edellytämme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Virkaan valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Tiedustelu: johtava lääkäri Jukka Tiihonen, puh. 040 4883401 sähköposti jukka.tiihonen@lapinlahti.fi tai lääkäri Maarit Korhonen puh 040 4883435, maarit.korhonen@lapinlahti.fi

Lisätietoja

https://www.lapinlahti.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava lääkäri Jukka Tiihonen, jukka.tiihonen@lapinlahti.fi p. 040 488 3401 tai lääkäri Maarit Korhonen, maarit.korhonen@lapinlahti.fi , puh. 040 488 3435

Lisätietoja

Lapinlahden kunta, Terveysosasto

Lapinlahti on tulevaisuuteen uskova, vireä, noin 9 600 asukkaan kulttuuri- ja liikuntapitäjä, jonka peruspalvelut ovat kunnossa. Kunta on hyvien liikenneyhteyksien, 5-tien ja Savon radan varrella Ylä-Savossa. Laajakaistayhteydet kattavat lähes koko kunnan. Lapinlahti on savuton kunta. Kunnassa on kaksi terveysasemaa; Lapinlahden ja Varpaisjärven taajamissa.


Osoite: Kansantie 10, 73100 Lapinlahti

Rekommenderade jobb