Skip to main content
test

Tule terveyskeskuslääkäriksi arktiseen pääkaupunkiin!

Haluatko töihin arktiseen pääkaupunkiin, jossa pohjoinen luonto alkaa kotiovelta ja tarjoaa harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden, mutta myös kaupungin palvelut, ravintolat ja kulttuuririennot ovat kivenheiton päässä? Haluatko kannustavaan ja kehitysmyönteiseen työyhteisöön, jossa on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaan ja kehittää omaa osaamistaan?

Rovaniemen kaupungin Ikäihmisten palvelualueella
on haettavana

terveyskeskuslääkärin virka
tämänhetkisenä sijoituspaikkana Ikäkeskus.

Rovaniemen Ikäkeskuksessa on 6 lääkärin virkaa (geriatrian yl, 2 geriatria, 3 yleislääkäriä). Ikäkeskuksessa on geriatrian muistipoliklinikka ja Ikäkeskus vastaa kotihoidon ja palveluasumisen lääkäripalveluista. Ikäkeskuksessa on geriatrian erikoistumiskoulutussopimus Oulun yliopiston kanssa. Terveyskeskuslääkärin virkaan haetaan yleislääkäriä kotihoidon ja palveluasumisen lääkärin tehtäviin.

Tarjoamme innovatiivisen työyhteisön, osaavan verkoston kumppaniksi ja muutenkin mukavan työpaikan. Ikäkeskuksessa lääkärit hoitavat itsenäisesti omat vastuuyksikkönsä ja laativat omat työohjelmansa. Osan työstä voi tehdä myös etänä. Kollegatuki on kuitenkin aina lähellä. Tehtävään kuuluu virka-ajan ulkopuolista päivystystä.

Viran kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu lääkäri.

Työehdoissa noudatetaan kunnallista lääkäreiden virkaehtosopimusta.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Työnantajalla on oikeus pyytää ja ottaa vastaan huumausainetestiä koskeva todistus (Laki yksityisyyden suojasta työelämässä 13.8.2004/759 7§). Vakituiseen toimeen valitulla tarkastus ajoittuu koeaikaan.

Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Näin haet:

Jätä hakemus ensisijaisesti osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry Hakuaika päättyy 31.10.2022 klo 15.00.

Voit myös toimittaa hakemuksen osoitteeseen Rovaniemen kaupunki, kaupunginkirjaamo, Koskikatu 25, 2. kerros/Osviitta, PL 8216, 96200 Rovaniemi. Merkitse kirjekuoreen ja hakemukseen hakemasi tehtävän nimike. Hakuaika päättyy 31.10.2022 klo 15.00, jolloin kirjeitse lähetettyjen hakemusten täytyy olla perillä. Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Viran täyttämisessä noudatetaan anonyymiä rekrytointimenettelyä. Käytännössä rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Taustatiedoissa kysyttävät tiedot eivät näy rekrytoivalle esimiehelle. Tavoitteenamme on anonyymin rekrytointimenettelyn avulla kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen ja työkokemukseen.

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Ikäkeskuksen geriatrian ylilääkäri Kimmo Määttä, p. 016 322 5619, sähköposti etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi

Lisätietoja

Kotiin annettavat palvelut

Rovaniemen kaupungin hyvinvointipalveluihin kuuluu avovastaanotto, asumispalvelujen erityispalvelut, kotiin annettavat palvelut, kuntoutus, lastensuojelu, palveluohjaus ja Ikäosaamiskeskus, päihdehuollon palvelut, työikäisten ja lapsiperheiden palvelut, sairaalapalvelut, sosiaalisen, suun terveydenhuolto, terveysneuvonta, vammaispalvelut sekä ympärivuorokautinen hoiva ja palveluasuminen. Sosiaali- ja terveydenhuollossa työskentelee n. 1000 ammattilaista. Toimipisteitä on kymmeniä eri puolilla Rovaniemeä.

Sosiaali- ja terveyspalveluiden tehtävät ovat monipuolisia, mielenkiintoisia ja haasteellisia. Ammattitaitoinen henkilöstö on toimintamme perusta ja siksi panostamme henkilökunnan osaamiseen ja kehittämiseen. Tervetuloa joukkoomme.


Osoite: Pohjolankatu 2, 96100 Rovaniemi

Rekommenderade jobb