test

Terveyskeskuslääkäri

Ansök senast  2.12.2022 12:00

Hei lääkäri, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Kuopion kaupungin terveydenhuollon palvelualueella vastaanottoyksikössä, tulevalla Pohjois-Savon hyvinvointialueella, on haettavana 11 toistaiseksi voimassa olevaa terveyskeskuslääkärin virkaa.

Avoinna olevat virat sijoittuvat seuraavasti:
- Kolme (3) virkaa sijoittuu lasten- ja nuorten mielenterveystiimiin, joista yksi (1) on erikoistuvan lääkärin virka
- Yksi (1) virka sijoittuu Nilsiän terveysasemalle
- Yksi (1) virka sijoittuu Tuusniemen terveysasemalle
- Yksi (1) virka sijoittuu Juankosken terveysasemalle
- Neljä (4) virkaa sijoittuu pääterveysasemalle (Kuopio)
- Yksi (1) virka on sijoittamaton

Tuusniemen virka täytetään 1.2.2023 alkaen, Nilsiän virka 1.1.2023 ja muut virat sopimuksen mukaan.

Terveyskeskuslääkärin monipuolinen työ sisältää sektorityötä (neuvolatyö, kouluterveydenhuolto, opiskeluterveydenhuolto), kiireetöntä vastaanottoa ja päivystyksellistä vastaanottoa.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimukset virkaa: Laillistettu yleislääkäri tai yleislääketieteen erikoislääkäri ja hyvä suomen kielen taito. Eduksi katsotaan perehtyneisyys yleislääkärin työhön ja hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Lisäksi lasten ja nuorten mielenterveystiimin lääkärin virassa katsotaan eduksi perehtyneisyys lasten- ja nuortenpsykiatriaan.

Palkkaus: erikoislääkäri yli 10 v työkokemus 5054,73€/kk, erikoislääkäri alle 10 v työkokemus 4814,02€/kk, yleislääkäri yli 3 v työkokemus 4077,44€/kk, yleislääkäri alle 3 v työkokemus 3888,52€/kk. Vuosisidonnaiset lisät tulevat Lääkärisopimuksen mukaan. Lisäksi maksamme paikallissopimuksen mukaan käyntipalkkiot kaikista vastaanottokäynneistä. Lisäksi Juankoskella ja Nilsiässä on 1400 €/kk ja Tuusniemellä 1800 €/kk rekrytointilisä.

Työaika on 38,25 t/vko ja viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun henkilön tulee toimittaa hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta sekä todistus huumausainetestistä. Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää suojaa.

Lisätietoja viroista antaa ylilääkäri Pauliina Sulku, p. 044 718 6620

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Läs om arbetsgivare