test

Terveyskeskuslääkäri Forssan seudulle

Ansök senast  30.11.2023 15:00

Etsimme joukkoomme lisää terveyskeskuslääkäreitä pysyvään virkasuhteeseen Forssan seutukunnalle.
Tervetuloa työpaikkaan, jossa viihdyt - takuulla.

Seutukunnallamme on kehitetty ja toteutettu jo 25 vuoden ajan tiimimallia ja omalääkäriyttä. Pääset siis takuulla osaksi kehittynyttä tiimiä, jossa luotte ja kehitätte omaa toimintaanne oman alueesi asukkaiden parhaaksi.
Saat luoda itse oman aikataulusi ja toteuttaa yleislääkäriyttä itsellesi sopivimmalla tavalla. Luonnollisesti perehdyt toimintamalliimme kaikessa rauhassa, käyt tarpeellisiksi katsomissasi koulutuksissa, teet mahdollisuuksien mukaan töitä etänä sekä nautit kulttuuri- ja liikuntaeduista, palkallisista lomista ja vähintäänkin kilpailukykyisestä palkkauksesta.
Meillä on kiva olla töissä!

Työnkuva sisältää vastaanottotoimintaa Forssan pääterveysasemalla tai erikseen sovitusti muilla terveysasemillamme (Tammela, Jokioinen, Humppila, Ypäjä) sekä kiinnostuksesi mukaisesti sinulle räätälöityjä oheistoimintoja. Virkaan ei sisälly päivystysvelvoitetta.

Viran vastaanottaminen edellyttää laillistetun lääkärin pätevyyttä. Toivomme hyvää suomen kielen taitoa.
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus määräytyy erillisen, paikallisen sopimuksen mukaan. Muut ehdot määräytyvät HYVTES:n tai SOTE-sopimuksen mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä. Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.


Läs mer

http://www.omahame.fi

Teppo Tähtinen, perusterveydenhuollon apulaisylilääkäri, 050 415 9939, teppo.tahtinen@omahame.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

1.1.2023 toimintansa aloittanut Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 6 500 työntekijän yhteisö. Se on täysin uusi toimija, organisaatio ja työnantaja. Haluamme rakentaa Oma Hämeelle erinomaiset työolot ja edistää uudenlaista johtamista. Uskomme, että hyvästä työntekijäkokemuksesta syntyy myös hyvää asiakaskokemusta. Meillä työstään innostuneet ja hyvinvoivat työntekijät ovat toimivien palvelujen ja asiakastyytyväisyyden lähde. Haluamme tarjota Suomen parhaita sote- ja pelastusalan työpaikkoja. Tervetuloa joukkoomme!

Läs om arbetsgivare