Terveyskeskuslääkäri, Ison Omenan terveysasema, 2 tehtävää - Esbo stad

Terveyskeskuslääkäri, Ison Omenan terveysasema, 2 tehtävää

Tehtävän kuvaus: Kiinnostaako työskentely uudentyyppisessä toimintaympäristässä?
Avasimme terveysaseman tammikuussa 2019 Ison Omenan kauppakeskuksen Palvelutorille. Palvelutori tarjoaa mahdollisuuden laajaan yhteistyöhön eri ammattiryhmien välillä. Terveysasemalla on laajennetut aukioloajat ma-pe klo 7-20.

Panostamme asiakaslähtöisen toiminnan jatkuvaan kehittämiseen, hoidon hyvään saatavuuteen ja laadun parantamiseen. Hyödynnämme lean-ajattelua, tuloksemme ovat kilpailukykyiset. Toimintaamme ohjaa Espoon perusterveydenhuollon visio: Suomen parhaat terveyspalvelut.

Haemme perusterveydenhuollon laaja-alaisesta potilastyöstä ja toiminnan kehittämisestä innostuneita lääkäreitä (2) vakituiseen virkaan. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa ja arvostamme englannin ja ruotsin kielen taitoa. Arvostamme yleislääketieteen erikoislääkärin pätevyyttä sekä kiinnostusta ja mahdollista pätevyyttä opetukseen ja ohjaukseen.

Palkkaus ja työaika ovat Espoon paikallisen virkaehtosopimuksen mukaiset. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
yksikön johtaja Elina Jaakovlew-Markus p. 050 3045691 tai elina.jaakovlew-markus@espoo.fi

Kelpoisuusvaatimus:
Laillistettu lääkäri.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Tutustu työnantajaan

katso tehtävän kuvaus .

Teemme työtä, jolla on suuri kansanterveydellinen merkitys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, saatavuutta ja kuntalaisten terveyden edistämistä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, monipuoliset työsuhdemuodot ja joustavat työajat. Meillä on mahdollisuus sovittaa työ muuhun elämään. Hyvä perehdytys ja jatkuva tutorointi on meillä pitkä perinne ja itsestäänselvyys.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt