Terveyskeskuslääkäri, Karjaan terveysasema, Raasepori

Ansök senast  28.6.2024 15:45

Tervetuloa terveyskeskuslääkäriksi viihtyisään Karjaaseen!

Tule mukaan moniammatilliseen ja kehittämismyönteiseen työyhteisöömme, jossa töitä tehdään reippaalla ja positiivisella asenteella.

Haemme kahta vakinaista lääkäriä Karjaan terveysasemalle.

Karjaan terveysasemalla on tiivis työyhteisö ja se toimii perinteiseen malliin saman katon alla hammashoidon, neuvolan ja mielenterveysyksikön kanssa HUS laboratorion välittömässä läheisyydessä. Raaseporin terveyskeskukseen kuuluu Karjaan ja Tammisaaren terveysasemat, joissa on yhteensä 13 lääkäriä. Karjaan terveysasemalla on tiimimalli käytössä.

Panostamme lääkäreiden koulutukseen ja ohjaukseen - jokaisen työntekijän ammatillisen kehittymisen tukeminen on meille tärkeää. Työviikkoon kuuluu tiimihuonevuoroja ja vastaanottopäiviä, joiden vastaanottoajat varataan asian vaatiman pituuden mukaisiksi. Kiinnostuksesi mukaan on mahdollista tehdä myös sektoritöitä äitiys-, lasten- ja ehkäisyneuvolassa sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa. Kuntoutuksen ja vakuutuslääketieteen osaamista arvostamme erityisesti, myös toimenpiteiden tekemiseen on paljon mahdollisuuksia.

Raaseporin alueella on n. 28 000 asukasta. Helsingistä matkaa Karjaalle tulee noin 78 km. Tarjoamme ilmaisen HUS-bussikuljetuksen Helsingistä Tammisaaren terveysasemalle Karjaan kautta. Karjaalle on myös suora junayhteys pääkaupunkiseudulta. Idyllisestä Raaseporista löytyy erilaisia asuinympäristöjä aina pystymetsästä pikkukaupunkiin. Jos uskallat heittäytyä luonnonelementtien armoille, tule asumaan upeaan saaristoomme!

Tehtäväkohtainen palkka: Uraporraspalkkaus + LUVN-lisät. Lisäksi mahdollisuus rekrytointilisään, joka on merkittävä 10-20 %.

Työn voit aloittaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä ja tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta - odotamme yhteydenottoasi!

Potilastietojärjestelmänä on OMNI.
Työpaikan nimi ja osoite: Karjaan terveysasema, Bulevardi 21, 10300 Karjaan keskus
Työaika: 38 h 15 min / vko
Tehtävä on vakituinen ja virkasuhteinen.


Kelpoisuusvaatimus: laillistettu lääkäri.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. (Määräaikaisessa tehtävässä riittää joko suomen tai ruotsin kielen taito.)

Edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja tartuntatautilain 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista. Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme kaksikielisyyttä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy työsuhteen keston mukaan.

Kontaktuppgifter

Tehtävästä lisätietoja antaa johtava ylilääkäri Laura Kongas, laura.kongas@luvn.fi, puh. +358401269923.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Läs om arbetsgivare