test

Terveyskeskuslääkäri, Kirkkonummen hyvinvointikeskus

Hakuaika päättyy  10.2.2023 15:45

Tervetuloa terveyskeskuslääkäriksi Kirkkonummelle! Terveyskeskuslääkäreidemme työnkuvaan kuuluu ajanvarausvastaanotolla työskentelyn lisäksi monipuolisesti erilaisia sektoritöitä mm. akuuttivastaanotolla ja neuvoloissa. Työnkuvasta on mahdollista esittää toivomuksia kiinnostuksen kohteet sekä erityisosaaminen huomioiden. Meille on valmistunut viime vuonna uusi hyvinvointikeskus, johon olemme muuttaneet 1.12.2022. Pääset työskentelemään siis täysin uusissa ja moderneissa tiloissa.

Nyt haettava työ tapahtuu pääosin Kirkkonummen hyvinvointikeskuksessa osoitteessa Jokiniityntie 2, 02400, Kirkkonummi. Sektoritöistä riippuen osa töistä voi olla myös eri osoitteissa Kirkkonummella.
Viikkotyöaika on 38,25 h /vko.
Tehtävä on määräaikainen ja määräaikaisuuden kesto on neuvoteltavissa.

Kelpoisuusvaatimus: Toivomme ensisijaisesti yleislääketieteeseen erikoistunutta tai erikoistumisvaiheessa olevaa lääkäriä, mutta myös muun erikoisalan ja YEK-vaiheen lääkärit huomioidaan.

Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Tehtävästä lisätietoja antaa ylilääkäri Patrik Eskola (patrik.eskola@luvn.fi) 27.1.2023 asti. Ylilääkäri Katariina Hallikainen (maria.hallikainen@luvn.fi) ja alueellinen ylilääkäri Laura Kongas (laura.kongas@luvn.fi).

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Västra Nylands välfärdsområde ordnar social- och hälsovård, räddningsväsendets tjänster samt elevhälsans psykolog- och kuratorstjänster från 1.1.2023 för invånarna i Esbo, Grankulla, Hangö, Högfors, Ingå, Kyrkslätt, Lojo, Raseborg, Sjundeå och Vichtis. Tutustu työnantajaan