Skip to main content
test
Terveyskeskuslääkäri, Lännen terveysasema - Social-och hälsovårdssektorn

Tule töihin mahtavaan joukkoomme Munkkiniemen terveysasemalle terveyskeskuslääkärin viransijaiseksi!

Munkkiniemen terveysasemalla on erittäin mukava työyhteisö ja töitä tehdään moniammattillisesti. Lääkäritilanteemme on hyvä, mutta koronapandemian vuoksi lisäkäsiä arvostetaan.

Työhön kuuluu terveyskeskuslääkärin avovastaanottoa ja päiväpäivystystä, lisäksi voit kiinnostuksesi mukaan tehdä äitiys- ja/tai lastenneuvolaa, luomipoliklinikkaa tai esim. barronisaatioita ja muita pientoimenpiteitä.
Viikkotyöaika on 38h 15min. Tehtävä sopii hyvin myös osa-aikaista paikkaa hakevalle ja myös osittainen etätyö onnistuu. Sinulla on mahdollisuus itse vaikuttaa työpäivien järjestykseen.

Asemalla järjestämme perehdytyksen ja kokeneempien kollegojen tuen, sekä YEK-palvelua suorittaville henkilökohtaisen ohjauksen. Konsultaatiomahdollisuudet ovat hyvät. Terveysasemalla on useita kokeneita terveyskeskuslääkäreitä joilta kaikilta saa kysyä. Yhteiset kahvi- ja lounastauot pidetään ja näidenkin yhteydessä voi aina konsultoida. Sisätautilääkärin konsultaatiotunti on noin kerran kuukaudessa. Työpaikkakoulutuksia järjestetään ja ulkopuolisiin koulutuksiin pääsee myöskin sopimuksen mukaan.

Fysioterapeutti ja psykiatrinen sairaanhoitaja kuuluvat myös asemamme tiimiin. Lisäksi talossa on jalkaterapeutteja, neuvola, lasten toimintaterapia ja hammashuolto.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri.
Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Luemme eduksi hyvän ruotsin kielen suullisen taidon.

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Lännen terveysasema / Munkkiniemi
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-02-491-22
  • 1.12.2022 -31.8.2023
  • 2.9.2022 - 28.9.2022 16:00
  • KuntaLääkäritHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

ylilääkäri Nora Grotenfelt,
nora.grotenfelt@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Lännen terveysasema / Munkkiniemi

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Laajalahdentie 30, 00330 Helsinki

Rekommenderade jobb