Skip to main content
test
Terveyskeskuslääkäri, Lapinlahti, Varpaisjärvi LVO - Pohjois-Savon hyvinvointialue

Haluaisitko tehdä terveyskeskuslääkärin työtä koulutusmyönteisessä työpaikassa, jossa on hyvät konsultaatiomahdollisuudet, vahva kollegiaalisuus, lääkärillä mahdollisuus vaikuttaa työnsä sisältöön ja työjärjestelyihin?

Tähän olisi nyt tilaisuus tarjolla Pohjois-Savon hyvinvointialueella sotekeskuksessa Lapinlahden ja Varpaisjärven toimipisteissä. Haemme laillistettua lääkäriä terveyskeskuslääkärin virkaan.

Lapinlahden terveyskeskus on koulutusterveyskeskus, jossa yek-vaihetta suorittavien ja yleislääketieteeseen erikoistuvien lääkäreiden kouluttaminen arvostetaan korkealle. Terveyskeskuksessa työskentelee koko- tai osa-aikaisesti neljä yleislääketieteen erikoislääkäriä. Kouluttajalääkäreinä toimivat kokeneet yleislääketieteen erikoislääkärit. Vastaanottopalvelut on järjestetty läsnäollen tapahtuvien vastaanottojen pohjalle.

Koulutusvaiheessa olevia lääkäreitä ajatellen tämä on välttämätön toimintatapa kehittymisen ja oppimisen varmistamiseksi. Sektorityötä tehdään moniammatillisesti. Työpäivän rakenteen ja toimistotyöajan sijoittelun voi suunnitella sijoituslistojen pohjalta itse. Myös etätyötä pyritään mahdollistamaan työssäjaksamisen tueksi, jotta häiriötöntä toimistotyöaikaa järjestyy. Työhön kuuluu terveyskeskuslääkärin kiireetöntä ja kiireellistä vastaanottoa, reseptiuusintaa ja konsultointia sekä sektorityötä kiinnostusten ja tarpeiden mukaisesti. Mahdollisia sektoreita neuvolat, kouluterveydenhuolto, kotihoito ja tehostettu palveluasuminen. Myös vuodeosastotyötä on mahdollista tehdä.

Akuuttivastaanotto on terveyskeskuksessa arkisin toistaiseksi klo 18 asti ja viikonloppuisin klo 9-15. Arki-iltojen päivystysvuoroja tulee n. 2-3/kk, viikonloppuvuoroja 0-1/kk. Konsultoivina erikoislääkäreinä käy viikoittain psykiatri, lastenpsykiatri 2pv/kk, radiologi 2-3 pv/kk, geriatri 3-4 pv/kk ja reumatologi etänä viikoittain + vastaanotolla 1 pv/kk. Terveyskeskuksessa on oma akuuttivuode-osasto, jolla on tällä hetkellä 28 potilaspaikkaa. Varpaisjärven terveysasema on neljänä arkipäivänä viikossa auki oleva lähipalvelupiste, jossa järjestetään kiireetöntä lääkärin vastaanotto. Varpaisjärven työpäiviä tulee 0-1/viikko.

Eduksi luetaan kokemus terveyskeskustyöstä, oppimishalu sekä hyvät vuorovaikutustaidot ja epävarmuuden sietokyky. Etuna muttei välttämättömyytenä on myös yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto.

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen ja toimipaikkakohtaisen lisän pohjalta. Toimenpidepalkkiot maksetaan erikseen. Noudatamme tartuntatautilain 48 § mukaisia säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Koeaika virkaan valitulla on 6 kuukautta.

Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jukka Tiihonen p. 040 4883401, jukka.tiihonen@pshyvinvointialue.fi

Lisätietoja

Pohjois-Savon hyvinvointialue, Yleisten palvelujen toimiala, Perustason palvelut, Peruspalvelut, Sotekeskus, Vastaanotto, Lääkäri- ja hoitajapalvelut, Lapinlahti, Lääkäri- ja hoitajavastaanotto

Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000 ollen Suomen kuudenneksi suurin maakunta. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista.


Osoite: 73100 Lapinlahti

Rekommenderade jobb