Terveyskeskuslääkäri Leppävaaran terveysasemalle

Kuvaus tehtävästä: Etsimme perusterveydenhuollosta ja sen kehittämisestä innostunutta kokenutta lääkäriä vakituiseen virkaan. Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan, johon monipuolisen avovastaanoton ja päiväpäivystyksen lisäksi voi kiinnostuksen mukaan sisällyttää myös neuvolavastaanottoa. Kiinnostus lääkäreiden ohjaukseen ja koulutukseen huomioidaan hakuprosessissa.
Leppävaarassa on jo vuosikymmeniä kehitetty lääkäreiden perehdytystä, koulutusta ja ohjaustoimintaa. Tämä on aseman erityinen vahvuus. Espoon terveysasemat toimivat opetusterveyskeskuksina yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa. Olet tervetullut edistämään asukkaidemme terveyttä ja kehittämään kanssamme toimintaamme. Terveysasemalla on myös mahdollisuus kliiniseen lisätyöhön hyvällä korvauksella virkatyöajan lisäksi. Espoossa käytössäsi on ison työnantajan edut.

Palkkaus ja työaika ovat Espoon paikallisen virkaehtosopimuksen mukaiset. Työn aloitus 11.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Leppävaaran terveysasema, Konstaapelinkatu 2, 02650 Espoo

Työaika 38 h 15 min / vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu lääkäri.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme yleislääketieteen erikoislääkärin tutkintoa ja kokemusta terveyskeskustyöstä sekä tiimityöskentelytaitoja.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Ylilääkäri Kristian Siekkinen, Leppävaaran terveysasema
040 657 4453
etunimi.sukunimi@espoo.fi

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut, Avosairaanhoito, Leppävaaran terveysasema
Osoite: Konstaapelinkatu 2, 02650 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.