Terveyskeskuslääkäri, Liedon terveyskeskus

Ansök senast  22.5.2024 14:00

Haemme terveyskeskuslääkäriä vakituiseen virkasuhteeseen Liedon terveyskeskukseen

Liedon pääterveysasemalla on avoinna terveyskeskuslääkärin virka. Työnkuvaan voi kiinnostuksen ja kokemuksen mukaan sisältyä mm. eri sektoritöitä (neuvolat, kouluterveydenhuolto, kotisairaanhoito, palveluasuminen), koulutettavien lääkärien ohjaamista tai konsulttilääkärinä toimimista. Lieto on koulutusterveyskeskus ja meillä on panostettu senioritukeen. YEK- ja erikoistuville lääkäreille järjestetään säännöllinen ohjaus.

Liedon terveyskeskuksessa toiminta on monipuolista. Saman katon alta löytyy 30-paikkainen vuodeosasto, neuvolat, kuvantaminen, laboratorion näytteenottopiste, fysioterapia ja suun terveydenhuolto. Käytössä on vielä ainakin vuoden 2024 loppuun Lifecare-potilastietojärjestelmä ja lisäksi on käytössä Dragon-puheentunnistus. Liedossa on kiirevastaanotto ma-pe klo 8-16, muina aikoina päivystyksestä vastaa Tyks Akuutti Turussa. Päivystys- ja akuuttivastaanotto on tiimityötä kolmen lääkärin, hoitajien ja fysioterapeutin voimin.

Oppimista tukeva, aktiivinen ja kehittämismyönteinen työyhteisömme on saanut paljon kehuja. Töitä tehdään yhdessä tiiminä ja hyvä henki ulottuu ammattirajojen yli. Meillä pääset kehittämään ja toteuttamaan itseäsi!

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen viran vastaanottamista.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.


Läs mer

http://varha.fi

Kontaktuppgifter

Ylilääkäri Kaarina Koskinen puh: 050 5649 195

Terveyskeskuslääkäri Aura Salonen puh: 040- 1836 579

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme noin 23 000 asiantuntijan työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät! Läs om arbetsgivare

Under den här tiden du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!