test

Terveyskeskuslääkäri, Loimaan pääterveysasema

Ansök senast  29.9.2023 14:00

Haemme Sote-alueelle 2 Loimaalle kolmea vähintään LK5 oikeuksilla olevaa lääketieteen kandidaattia tai valmista lääkäriä sijaisiksi terveyskeskuslääkäreiden virkoihin, joiden ensisijaiset sijoituspaikat ovat Loimaan pääterveysasemalla.

Työnkuva ja työaika ovat joustavasti sovittavissa. Myös osa-aikainen tai lyhytaikainen työskentely ovat mahdollisia.
Työ sisältää kiireetöntä terveyskeskuslääkärin ajanvarausvastaanottoa ja päiväaikaista kiirevastaanottoa sekä mahdollisesti valittavan kiinnostuksesta, kouluttautumisesta ja yksikön tarpeista riippuen sektorityötä neuvoloissa, kouluissa, kotihoidossa tai tehostetun palveluasumisen yksikössä.

Loimaan pääterveysasemalla on nuorien lääkäreiden ja hoitajien tukena kokopäiväinen seniorikonsulttilääkäri, jolla ei ole omaa vastaanottoa samanaikaisesti.
Käytössä on OMNI/Pegasos-potilastietojärjestelmä.
Loimaalle pääsee kulkemaan sujuvasti junalla Turun ja Tampereen suunnasta.

Viransijaisuudessa aloittamisen ajankohta on sovittavissa.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken-

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.


Läs mer

http://varha.fi

Asta Tamminen, ylilääkäri
email: asta.tamminen@varha.fi
puh: 040 359 4239
Kirsi Jokinen, avoterveydenhuollon ylilääkäri
email: kirsi.jokinen@varha.fi
puh: 050 311 4652
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät *** Egentliga Finlands välfärdsområde (Varha) är en av Finlands största arbetsgivare. Vi, 23 000 arbetstagare inom social-, hälso- och räddningsbranschen tryggar, botar och räddar – välfärd tillsammans, varje dag. Vi erbjuder betydelsefullt arbete i ett unikt område som berikas av städerna, landsbygden, skärgården och havet. Det finns nästan 800 olika yrkesbeteckningar på vår akademiska och tvåspråkiga arbetsplats. Vi verkar i enlighet med våra centrala värderingar – vänligt med yrkeskunnighet, uppskattande och jämlikt, och ansvarsfullt och effektivt.

Läs om arbetsgivare