Terveyskeskuslääkäri (Mikkeli)

ESSOTE hakee kolmea (3) terveyskeskuslääkäriä Mikkelin keskussairaalan yleislääketieteen vastaanotolle 1.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme monipuolisia terveyskeskuslääkärin työmahdollisuuksia niin konkarille kuin vasta-alkajalle uudistetuissa työtiloissa mukavassa työyhteisössä. Viikkotyöaika on 38h 15min, jonka lisäksi voi osallistua keskussairaalan YLE-päivystykseen. Päivystyspakkoa Essotessa ei kuitenkaan ole. Huomioimme lääkäreiden erilaiset elämäntilanteet ja räätälöimme työnkuvaa tarvittaessa. Konsultaatiotuki on hyvin järjestetty.

Työantajana Essote on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa talon ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisen. Olemme panostaneet talon sisäisiin koulutuksiin, perehdytykseen ja ohjaukseen. Kesäkuussa 2019 avautuneessa simulaatiokeskuksessa voi harjoitella kädentaitoja ja yhteistoimintaa eri ammatti ryhmien kanssa. Yleislääketieeteen erikoistuminen ja kaikkien siihen liittyvien palveluiden suorittaminen on mahdolllista suorittaa saman työnantajan palveluksessa loma ym. etujen katkeamatta. Myös yleislääketieteen erikoislääkäreille on tarjolla mielenkiintoisia tehtäviä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Autamme mielellämme käytännönasioiden järjestelyissä, kuten asunnon järjestämisessä.

Palkkaus: LS ja paikallisen sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on oikeus harjoittaa yleislääkärin ammattia itsenäisesti laillistettuna ammattihenkilönä (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94 4 §).

Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä., Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Vastaanottopalvelujen ja perusterveydenhuollon ylilääkäri Jarmo Lappalainen, puh. 040 359 6613 ja rekrytointikoordinaattori Elise Pöysä, puh. 040 359 7244, sähköposti etunimi.sukunimi@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Essote on kehittyvä, positiivinen ja koulutusmyönteinen työnantaja. Meillä on tarjolla monipuolista terveyskeskuslääkärin työtä, kokeneet kollegat ja koulutusylilääkäri tukenasi sekä muutenkin mukava työpaikka. Palveluksessamme on yli 3.500 ammattilaista.