test

Terveyskeskuslääkäri, Oripään terveysasema

Ansök senast  18.12.2023 14:00

Haemme Loimaan seudun sote-alueelle terveyskeskuslääkäriä virkaan, jonka ensisijainen sijoituspaikka on Oripään terveysasema.

Meillä pääset mukaan tiiviiseen, aktiiviseen ja toimintaansa kehittävään työyhteisöön. Työ on itsenäistä ja sopivasti haastavaa. Työnkuva ja työaika ovat joustavasti sovittavissa. Kokopäiväinen seniorikonsulttituki on tavoitettavissa Loimaan pääterveysasemalta.

Terveyskeskuslääkärin työ Oripäässä on monipuolista ja kokonaisvaltaista potilaiden asioiden hoitoa. Työ sisältää kiireetöntä terveyskeskuslääkärin ajanvarausvastaanottoa ensisijaisesti Oripään terveysasemalla ja päiväaikaista kiirevastaanottoa Loimaan pääterveysasemalla. Virkaan valittavan lääkärin hoidettavaksi kuuluu kotihoidon ja tehostetun palveluasumisyksikön lääkärin tehtäviä Oripäässä sekä valittavan henkilön kiinnostuksesta, kouluttautumisesta ja yksikön tarpeista riippuen muuta sektorityötä. Käytössämme on OMNI/Pegasos-potilastietojärjestelmä.

Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, joustavaa työskentelytapaa ja kehittämismyönteisyyttä työn sujuvuuden takaamiseksi.

Virassa aloittamisen ajankohta on sovittavissa.

Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Ota yhteyttä, niin kerron lisää!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.


Läs mer

http://varha.fi

Asta Tamminen, ylilääkäri
email: asta.tamminen@varha.fi
puh: 040 359 4239
Kirsi Jokinen, avoterveydenhuollon ylilääkäri
email: kirsi.jokinen@varha.fi
puh: 050 311 4652
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät

Läs om arbetsgivare