Terveyskeskuslääkäri perhekeskus Forssan seutu

Ansök senast  24.5.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Kiinnostaako perhekeskuslääkärin työ? Tule meille Oma Hämeeseen!
Tämä paikka on harvoin tarjolla!
Haemme perhekeskuslääkäriä Kanta-Hämeeseen Forssan seudulle.

Meillä pääset tekemään ennaltaehkäisevää lääkärintyötä neuvolapalveluissa, koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa. Työ, jossa yhdistyvät vanhan hyvän ajan yhteisöllisyys sekä uuden hyvän ajan toimintamallit.
Oma Hämeen perhekeskuksessa teemme monialaista työtä. Työkavereinasi on terveydenhoitajia, kuraattoreja, psykologeja ja psykiatrisia sairaanhoitajia. Perhekeskuslääkäreiden tiimistä saat vahvaa kollegoiden tukea ja tuemme myös ammatillista kehittymistäsi.

Haemme lääkäriä vakituiseen virkaan Forssan seudulle. Kelpoisuusehtona on laillistettu lääkäri ja lupa toimia lääkärin tehtävissä. Halutessasi voit työskennellä myös osa-aikaisesti ja mahdollista on myös osa-aikainen työskentely lääkärinä hyvinvointialueen muissa palveluissa. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus tarvitaan. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus tarvitaan.

Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä sinulle mieluisa toimenkuva!

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
- Ilmainen pysäköinti

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Virkaan valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisterilain (770/1993) 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote ennen työn aloittamista.

Palkkaus määräytyy voimassaolevan Lääkärisopimuksen ja lääkäreiden palkkaperusteista hyväksytyn ohjeen mukaisesti. Muut ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita esimerkiksi väitöskirjan tekemiseen, ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen tai muun tieteellisen tutkimuksen tekemiseen. Edistämme strategiamme mukaisesti henkilöstömme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta.


Läs mer

https://omahame.fi/meille-toihin

Kontaktuppgifter

Ylilääkäri Päivi Saari, puh. 050 447 6512, paivi.j.saari@omahame.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026. Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Läs om arbetsgivare