Terveyskeskuslääkäri, Perusterveydenhuolto

Ansök senast  24.6.2024 15:00

Lääkäreitä terveyspalveluiden perusjalkaan! Haemme Satakunnan hyvinvointialueelle lääkäreitä perusterveydenhuoltoon.

Laatua elämään ja asumiseen!

Satakunnan hyvinvointialueella palvelemme yli 200 000 ihmisen väestöä. Sijaitsemme lähellä kaikkea; tunnissa muutamassa Turusta, Tampereelta, Hämeenlinnasta ja Helsingistä.

Satakunnan hyvinvointialueella kehitämme yhdessä ja kokonaisvaltaisesti asiakkaidemme palveluketjua aina avoterveyspalveluista, liikkuvista palveluista, digitaalisista palveluista hoito-osastotoimintaan ja kotihoitoon asti.

Perusterveydenhuollon lääkärin työkuva sisältää vastaanottotyötä ja halutessasi voit tehdä myös sektorityötä. Voit esittää myös toiveita työnkuvaasi liittyen. Tällä hetkellä haemme lääkäreitä Poriin, Raumalle ja Kankaanpäähän sekä Säkylään, mutta työskentely on mahdollista myös muissa toimipisteissämme. Autamme tarvittaessa asumisjärjestelyissä. Satakunnassa saat hyvän perehdytyksen ja työtäsi tukevan moniammatillisen työyhteisön.

Palkkaus on kilpailukykyinen ja palkkauksessa sovelletaan myös paikallista sopimusta. Lisäkoulutukset ja pätevyydet otetaan huomioon. Voit myös esittää oman palkkatoiveesi.

Tarjoamme työntekijöillemme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta.

Kaikki terveyskeskuksemme ovat Turun yliopiston hyväksymiä koulutusterveyskeskuksia, joissa voit kartuttaa YEK-palveluja sekä yleislääketieteen erikoistumispalveluita.

Kelpoisuusehtona virkoihin on Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet ja hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito. Arvostamme mahdollista aiempaa kokemusta terveyskeskustyöstä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Virat ja sijaisuudet täytetään sopimuksen mukaan.

Vakituiseen tai yli vuoden mittaiseen virkasuhteeseen valittu ohjataan työterveyshuollon terveystarkastukseen virkasuhteen alussa.

Noudatamme virkasuhteissa kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta tai halutessasi voit lähettää hakemuksesi yhteyshenkilölle. Hakulomakkeella voit kertoa, missä työyksikössä haluat ensisijaisesti työskennellä. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.sata.fi/rekry.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.


Läs mer

http://www.sata.fi

Kontaktuppgifter

Pori, Kankaanpää: Vs. hallinnollinen ylilääkäri Leena Lipsanen, p.044 701 3876, leena.lipsanen@sata.fi

Rauma, Säkylä: Koulutusylilääkäri Kirsi Markula, p.044 457 5231, kirsi.markula@sata.fi

Lääketieteen professiojohtaja, vs.vastuualuejohtaja Kirsi Juvila, p.050 324 6456, kirsi.juvila@sata.fi

Sähköiseen hakuun liittyvät tiedustelut: rekrytointi@sata.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Läs om arbetsgivare