Skip to main content
test
Terveyskeskuslääkäri - Porin kaupunki

Porin Perusturvan Akuutti kotikeskuksessa haettavana vakituinen lääkärivirka sekä määräaikainen lääkärin virka

Akuutti kotikeskus vie sairaalatasoisen hoidon potilaalle kotiin tai hoitolaitokseen. Hoito voi olla akuuttihoitoa tai palliatiivista hoitoa ja saattohoitoa kotiin. Lisäksi lääkärin työhön kuuluu maakunnan tilannekeskuksen sekä ensihoidon kiireettömien tehtävien konsultaatiot.

Lääkärin työnkuvaan kuuluu pääsääntöisesti etätyö, mutta kotikäyntejäkin tehdään varsinkin palliatiivisten potilaiden luo.
Meillä on tiivis ja kollegiaalinen lääkäritiimi, joka mahdollistaa matalan konsultaatiokynnyksen. Yksiköllä on palliatiivisen erityispätevyyden koulutusoikeudet.

Haemme lääkäriä vakituiseen virkaan sekä määräaikaiseen virkaan ajalle 1.10.22-30.6.23. Myös lyhemmät sijaisuudet ovat mahdollisia. Vaatimuksena laillistettu lääkäri sekä hyvä suomen kielen taito. Työnkuvaan kuuluu myös päivystystyötä.

Kelpoisuusvaatimukset: Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet.

Palkkauksessa sovelletaan paikallista sopimusta.

Vaaditut todistukset: kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Täytä sähköinen hakemus josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen.
Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri Tanja Reunanen p. 044 701 1719 tanja.reunanen@porinperusturva.fi

Lisätietoja

Porin kaupunki, Perusturva, Terveys- ja sairaalapalvelut, Terveys- ja sairaalapalveluiden yhteiset palvelut

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: 28100 Pori

Rekommenderade jobb