test

Terveyskeskuslääkäri, Riihikosken terveysasema

Hakuaika päättyy  20.2.2023 14:00

Haemme kahta terveyskeskuslääkäriä sijaisuuteen.

Toisen sijaisuuden ensisijainen sijoituspaikka on avoterveydenhuollon palvelut, Riihikosken terveysasema ja toisen ensisijainen sijoituspakka on Kyrön tai Riihikosken terveysasema sijaisuuden ajankohdasta ja kestosta riippuen.

Työ avoterveydenhuollossa on monipuolista sisältäen kiireetöntä ja kiireellistä vastaanottoa sekä mahdollisesti sektorityötä (esim. neuvolat, palveluasumisyksiköt, kotisairaanhoito). Työ on päivätyötä arkipäivisin.

Terveyskeskuslääkärin kelpoisuusvaatimuksena terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Sijaisuudessa voi toimia mikäli on lääketieteen kandidaatin viidennen vuoden opinnot suoritettuna.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Sijaisuuksien aloittamisen kesto ja ajankohta ovat sovittavissa.

Avoterveydenhuollon ylilääkäri Kirsi Jokinen, puh. 050 311 4652
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät Tutustu työnantajaan