Terveyskeskuslääkäri

Tule sijaiseksi äitiys- ja/tai lastenneuvolalääkärin työtehtäviin 11.1.2021 - 31.8.2021 tai sopimuksen mukaan! Myös osa-aikainen työ tai lyhyempi työjakso on mahdollinen.

Työtehtäviä suunniteltaessa voidaan huomioida toiveesi työskennellä myös koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa, terveysasemilla tai ehkäisyneuvolassa. Ensisijaisesti työ sijoittuu Itä-Helsingin perhekeskuksien neuvoloihin, mutta voidaan sopia työstä myös muihin neuvolatoimipisteisiin. Neuvolassa on hyvä mahdollisuus konsultoida kokeneita lääkärikollegoja.

Sopimalla yliopiston kanssa lääkärintyö neuvolassa ja koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa voidaan sisällyttää yleislääketieteen erikoislääkäritutkintoon. 3kk työstä voidaan yliopiston hyväksyessä lukea terveyskeskuspalveluun myös muilla erikoisaloilla.

Helsingissä työskentelee noin 40 kollegaa päätoimisesti neuvoloissa ja koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa. Lääkäriemme työnkuvaan kuuluvat terveystarkastukset, seurantakäynnit, konsultaatiot, monialaiset neuvottelut sekä asiantuntijatehtävät. Pääosa lääkärin työajasta varataan terveystarkastuksille.

Työaika on 38,25 tuntia viikossa. Perhekeskuksissa työskennellään moniammatillisesti ja tarjotaan palvelua laajennetussa aukioloajassa klo 8-19. Lääkärillä voi olla yksittäinen iltavuoro kuukaudessa, jolloin myös konsultaatiomahdollisuus paikan päällä, pääosa työstä tehdään klo 8-16 aikana. Omasta toiveesta voi tehdä iltatyötä useamminkin. Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen, työhön tarvittavan perehdytyksen ja ohjauksen sekä kaupungin työsuhde-edut (kuten tarvittaessa työsuhdeasunnon).

Kelpoisuusehdot:

Suomessa laillistettu lääkäri.
Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
Tehtävään valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudesta hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi:
Soveltuvan alan erikoislääkärin tutkinto. Aikaisempi kokemus neuvolalääkärin työstä. Hyvä tai erinomainen ruotsinkielen suullinen taito. Hyvä tai erinomainen englannin kielen suullinen taito.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Terveysasemat ja sisätautipoliklinikka, Keskitetyt palvelut, Äitiys- ja lastenneuvolalääkärit
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-02-386-20
  • 11.1.2021 - 31.8.2021
  • 13.11.2020 - 4.12.2020 16:00
  • LääkäritHelsinkiUusimaa

Ylilääkäri Ulrika Winqvist, p. 040 538 6189, ulrika.winqvist@hel.fi

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Terveysasemat ja sisätautipoliklinikka, Keskitetyt palvelut, Äitiys- ja lastenneuvolalääkärit
Osoite: Tallinnanaukio 1, 00930 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.