test
Terveyskeskuslääkäri - Social-och hälsovårdssektorn

Haemme Koillisen terveysasemalle Puistolaan terveyskeskuslääkäriä vakinaiseen virkaan 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Terveysasemamme sijaitsee Puistolan juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Meillä työskentelee 10 lääkäriä ja 11 hoitajaa, lisäksi meillä toimii mielenterveys-ja päihdehoitaja. Terveysasemalla toimii myös farmasisti, joka auttaa mm. lääkitysten ja lääkelistojen kanssa. Fysioterapeuttien suoravastaanotto on naapuriasemalla.

Meillä on mukava ja toimiva työyhteisö, pitkät hoitosuhteet työparimallin mukaan. Työilmapiiri on hyvä ja yhteistyökykyinen, konsultaatioapu on järjestetty nuoremmille ja on kokeneemmillekin itsestäänselvyys. Koulutuksiin kannustamme.

Työ on monipuolista ja moniammatillista avosairaanhoidon yleislääkärin työtä. Voit halutessasi tehdä myös pientoimenpiteitä, äitiys-, lasten- ja ehkäisyneuvolaa sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoa. Myös nuorempien kollegoiden kouluttaminen voi olla osana tehtäväkuvaasi. Terveys- ja hyvinvointikeskusmallissa ympärilläsi on laaja moniammatillinen tiimi.

Puistolan terveysasema on Koillisen terveysaseman toimipiste. Muiden Koillisen toimipisteiden (Malmi, Jakomäki, Suutarila) kanssa tehdään yhteistyötä.

Palkkaus on Helsingin paikallisen virkaehtosopimuksen mukainen, Työaika on 38t 15min viikossa, osa-aikainen työ on mahdollista. Päivystysvelvollisuutta ei ole. Helsingin kaupungin työntekijänä nautit laajoista työsuhde-eduista ja tarvittaessa voimme avustaa työsuhdeasunnon hankinnassa.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-500-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Tervetuloa lääkäriksi Helsinkiin!


Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri.
Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.
Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Koillien terveysasema/Puistola
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-02-500-21
  • 1.2.2022
  • 12.11.2021 - 10.12.2021 16:00
  • LääkäritHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

ylilääkäri Arber Mehmeti,
040 6740382
arber.mehmeti@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Koillien terveysasema/Puistola

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Ajurinaukio 1, 00750 Helsinki

Rekommenderade jobb