Terveyskeskuslääkäri terveyskeskussairaalaan - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Organisaatiomuutoksen vuoksi Kajaanin terveyskeskussairaalassa avautuu uusi lääkärin virka vuoden 2021 alussa. Terveyskeskuslääkäri työskentelee terveyskeskussairaalan akuuttipotilaiden hoidossa. Esimiehenä lääkärillä on YLE-osastojen apulaisylilääkäri. Apulaisylilääkärin lisäksi osastoilla on 3 lääkärin virkaa. Lisäksi YLE-osastoihin kuuluu akuuttigeriatrinen yksikkö, jonka lääkärinä toimii geriatri.

Syksyllä 2021 Kajaanin tk-sairaalan akuuttiosastot muuttavat Kainuun uuteen sairaalaan upouusiin tiloihin. Sairaalan suunnitelmassa on toimia saman katon alla erikoissairaanhoidon kanssa ja mahdollisimman matalalla kynnyksellä integroida toimintoja potilaan hoidossa. Nyt haettavana olevassa tehtävässä pääset kehittämään tätä yhteistyötä käytännössä ja erikoissairaanhoidon konsultointi on vaivatonta.

Pätevyysvaatimuksena virkaan on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys ja hyvä suomen kielen taito. Eduksi katsotaan erikoislääkärin oikeudet yleislääketieteessä.

Kainuun sotella on palkkauksessa käytössä paikallinen sopimus, joka tarjoaa kilpailukykyisen palkan. Työ alkaa sopimuksen mukaan, koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Marjut Hoviselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "terveyskeskuslääkäri 2268"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Tutustu työnantajaan
  • Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveyden- ja sairaanhoidon palvelut, Kajaanin terveyskeskussairaala, akuuttiyks.
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • KAI-05-223-20
  • sopimuksen mukaan
  • Kunnall. lääkärien virkaehtosop. + tva
  • 17.6.2021 - 30.8.2021 15:00
  • LääkäritTerveydenhuoltoalaKajaaniKainuu

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa ylilääkäri Marjut Hovinen, marjut.hovinen@kainuu.fi tai puh. 044 797 4105

Lisätietoja

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveyden- ja sairaanhoidon palvelut, Kajaanin terveyskeskussairaala, akuuttiyks.

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


Osoite: Sotkamontie 13, 87300 Kajaani

Rekommenderade jobb